Emagister Eventos

Organizado por Sandra Contreras Iglesias

Aplicacions fotocatalítiques en el tractament d'aigües residuals

  • Fechas:

    Del 18/07/18 al 18/07/18

  • Lugar:

    Sala d'actes, Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, 43007 Tarragona, Espanya, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El proper 18 de juliol, la Xarxa Temàtica FOTOCAT (http://fotocat.es/) organitza a Tarragona el workshop d'àmbit nacional "Aplicacions fotocatalítiques en el tractament d'aigües residuals", sobre tractaments avançats d'aigües residuals.

La Xarxa FOTOCAT és una xarxa d'excel·lència finançada pel Ministeri d'Economia i Competitivitat, que té com a objectiu aconseguir un avanç significatiu en el desenvolupament de materials i sistemes de reacció fotocatalítics per al tractament i reutilització d'aigües residuals. Aquesta xarxa està coordinada per la Universitat Rovira i Virgili, amb participació de diversos grups i centres de recerca espanyols.

En aquesta jornada es presentaran resultats d'estudis realitzats amb aigües de diferents sectors industrials i municipals, i com la fotocatàlisi i altres tractaments avançats poden ajudar a la millora del seu tractament i la seva reutilització.

Les dades de la jornada són:
• Agenda: http://fotocat.es/AgendaWorkshop.pdf

• Lloc: Fundació URV -Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (Edifici S2 -Campus Sescelades) Av. Països Catalans18 - 43007 Tarragona, https://goo.gl/maps/7PMYyEg4G4G2)
• Horari: 9:15 - 14: 00h
• Inscripcions (preferentment abans del 11 de juliol): http://fotocat.es/workshop/


Per a aquelles empreses que es troben fora de la província de Tarragona, s'ofereix la possibilitat de connexió via streaming (indicar aquesta opció en el formulari d'inscripció).

Lugar ↑ subir