Emagister Eventos

Organizado por XIV Fòrum d'Ocupació Universitària

Viure i Treballar a Alemanya - Arbeitsagentur in Deutchsland & EURES

  • Fechas:

    Del 25/04/18 al 25/04/18

  • Lugar:

    Sala de Graus, Campus Sescelades, Avinguda Països Catalans, 5-7 (St Pere i St Pau) Tarragona, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

XIV Fòrum d'Ocupació Universitària

En el marc del XIVè Fòrum d'Ocupació Universitària, la Xarxa Eures, EURES (European Employment Services) de cooperació per a l’ocupació i la lliure circulació de persones treballadores que promou la Comissió Europea i els serveis públics d’ocupació de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), entre els quals hi ha el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC)organitza una xerrada informativa molt directe sobre anar a Viure i Treballar a Alemanya

Viure i Treballar a Alemanya

Els tècnics del ZAV (Servei d’ocupació alemany, àrea internacional) explicaran quines són les professions tècniques més demanades: enginyers mecànics, electrònics i, segons l’especialitat, també industrials i llicenciats en informàtica. També informaran de com postular-se a les vacants de feina i de com afrontar un procés de selecció allà.

Tots necessiten entre un A2 i un B1 per poder començar la intermediació. Els software developpers no necessiten alemany si tenen un bon nivell d’anglès.

El taller es complementa amb informació sobre el programa d’ajut a la mobilitat internacional a nivell Europa anomenat Your First Eures Job, gestionat per diferents països de la UE obert per a tots els ciutadans europeus en recerca d’una feina a un altre país, que també inclouen pràctiques, ajuts per a cursos de llengües i ajuts per al tema de reconeixement de les titulacions, del qual es poden beneficiar molts nous graduats.

Participants

Qualsevol estudiant o alumni de la URV.

Hi ha un màxim de 25 places, que es cobriran amb les persones que emplenin la sol∙licitud per rigorós ordre d’inscripció.

El taller és GRATUÏT.

La inscripció l'has de fer al botó de dalt a la dreta.

conjunt de mètodes i procediments que, aplicats al treball en grup, serveixen per fer-lo més eficaç, estimular l’acció i funcionament del grup per aconseguir els seus objectius.
conjunt de mètodes i procediments que, aplicats al treball en grup, serveixen per fer-lo més eficaç, estimular l’acció i funcionament del grup per aconseguir els seus objectius.

------------------------------------------------------------------

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados