Emagister Eventos

Organizado por l’Institut Català de les Dones i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Participa: Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC

Tercera edició del taller “Informar sobre violència masclista”

  • Fechas:

    Del 18/06/20 al 18/06/20

  • Lugar:

    Taller virtual, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

La crisi sanitaria del coronavirus ens ha mantingut confinats als nostres domicilis. Per a moltes dones víctimes de maltractament han sigut moments en que s’ha incrementat la violència exercida contra elles al conviure tancades més hores amb el seu maltratador. Malgrat això la informació sobre aquesta lacra social no ha tingut especial cobertura informativa per part dels mitjans de comunicació on d’altres realitats han acaparat l’agenda mediàtica.

 

Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC ofereixen la tercera edició del taller “Informar sobre violència masclista” que organitza un any més l’Institut Català de les Dones (ICD) i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). L’objectiu d’aquesta sessió formativa és donar eines per identificar les diferents formes d’expressió masclista i millorar el tractament donat des dels mitjans posant en pràctica una comunicació amb perspectiva de gènere que treballi en favor d’una societat més igualitària. 

 

La periodista Arantza Diez serà l’encarregada de impartir aquest taller monogràfic que es dirigeix a l'alumnat de les diferents titulacions dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC. La sessió és gratuïta i es farà de manera virtual i síncrona a través de l’enllaç que rebran tots aquells inscrits. Les places són limitades.

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados