Emagister Eventos

Organizado por OcupacióURV

Taller "Com afrontar amb èxit l’entrevista de selecció"

 • Fechas:

  Del 06/11/14 al 06/11/14

 • Lugar:

  Aula 218 de l'edifici d'Aulari ETSE/ETSEQ, Campus Secelades, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Si vols conèixer els secrets d'una entrevista de treball per afrontar-la amb seguretat i assolir l'objectiu d'accedir al lloc de treball desitjat, aquest taller et proporcionarà els coneixements necessaris i les eines per superar-la amb èxit.

T'oferirem estratègies perquè puguis conèixer els processos de selecció de personal i com els pots afrontar amb garanties.​ És un taller pràctic i orientat a la recerca de feina.

A més, t'explicarem els serveis d’orientació professional que oferim a la URV.

GRATUÏT

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Continguts del taller

 • Informació sobre els serveis d’ orientació professional de la URV: orientació Individual, tallers d’orientació i publicacions (quaderns d’orientació).
 • Taller pràctic sobre: “Com afrontar amb èxit l’entrevista de selecció”.
 • Estratègies bàsiques per optimitzar els moments claus de l’entrevista: preparació, entrevista i seguiment, conèixer els tipus de preguntes importants i que valoren els ocupadors, que s’ha de fer i que s’ha d’evitar, el llenguatge no verbal, etc.

Metodologia

S’utilitzarà una metodologia activa en la qual es proposaran exercicis teòrics, pràctics i debats.

 • Principis teòrics curts, concisos i inspiradors amb missatges simples, clars i il∙lustracions gràfiques.
 • Exercicis pràctics individuals i col∙lectius per garantir un òptim aprenentatge.

Temporalització

Primers 15 minuts es portarà a terme la sessió teòrica informativa dels serveis d’orientació que ofereix la URV i de com els estudiants poden fer un us adient del material i recursos disponibles.

El temps restant ( 1h i ¾), es portarà a terme el taller pràctic sobre la entrevista de selecció. La primera part de la sessió serà de caràcter més teòric i la segona de caràcter més pràctic fent un simulacre d’entrevista interpretada pels assistents al curs.

Docent

Margarita Rebenaque, tècnica d'orientació professional de la URV.

Participants

Qualsevol estudiant o graduat de la URV.

Hi ha un màxim de 25 places, que es cobriran amb les persones que emplenin la sol∙licitud per rigorós ordre d’inscripció. Si no hi ha un mínim de tres persones inscrites el taller no es durà a terme.

Tots els estudiants que participin al taller hauran de portar imprès en paper el propi currículum, per tal de poder fer un simulacre d’entrevista real.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados