Emagister Eventos

Organizado por OcupacióURV

Millora el teu currículum i prepara't per a les entrevistes de selecció

 • Fechas:

  Del 13/04/15 al 13/04/15

 • Lugar:

  Aula 115. Edifici Aulari ETSE/ETSEQ, Campus Sescelades, Avinguda Països Catalans, 5-7 (St Pere i St Pau) Tarragona, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Si ets estudiant de l'ETSEQ i vols conèixer els detalls que ha de tenir el currículum per convertir-lo una bona eina de promoció de tu mateix i, a més, vols assabentar-te dels secrets d'una entrevista de treball per afrontar-la amb seguretat i assolir l'objectiu d'accedir al lloc de treball desitjat, aquest taller et proporcionarà els coneixements necessaris i les eines per superar-la amb èxit.

T'oferirem estratègies per optimitzar el contingut i el disseny del currículum, també perquè puguis conèixer els processos de selecció de personal i com els pots afrontar amb garanties.​ És un taller pràctic i orientat a la recerca de feina.

El taller és GRATUÏT i, el mateix dia es realitza dues vegades: una en horari de matí i una en horari de tarda.

La inscripció l'has de fer al botó de dalt a la dreta.


A la nostra web podràs trobar la programació completa dels tallers d'orientació professional i recerca de feina.


I si vols atenció personalitzada, pots demanar CITA PRÈVIA per rebre aquest assessorament i orientació professional en sessions individuals amb una tècnica d'orientació professional de la URV.

--------------------------

OcupacióURV forma part de la XARXA UNIVERSITÀRIA PER A L'OCUPACIÓ, formada per totes les universitats catalanes, fruit del conveni signat amb el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Les activitats que desenvolupem estan cofinançades en un 50% pel Programa Operatiu del FSE en el marc de l'objectiu de Competitivitat regional i Ocupació núm. CCI 2007ES052PO007, per al període 2007‐2013; i en l'altre 50% pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Continguts del taller

 • Informació sobre els serveis d’orientació professional de la URV: orientació Individual, tallers d’orientació i publicacions (quaderns d’orientació).
 • Taller pràctic sobre: “Millora el currículum i prepara't per a les entrevistes de selecció”.
 • Estratègies bàsiques per optimitzar el contingut i el disseny del currículum
 • Estratègies bàsiques per optimitzar els moments claus de l’entrevista: preparació,entrevista i seguiment, conèixer els tipus de preguntes importants i què valoren els ocupadors, què s’ha de fer i què s’ha d’evitar, el llenguatge no verbal, etc.

Metodologia

S’utilitzarà una metodologia activa en la qual es proposaran exercicis teòrics, pràctics i debats.

 • Principis teòrics curts, concisos i inspiradors amb missatges simples, clars i il∙lustracions gràfiques.
 • Exercicis pràctics individuals i col∙lectius per garantir un òptim aprenentatge.

Temporalització

Primers 15 minuts es portarà a terme la sessió teòrica informativa dels serveis d’orientació que ofereix la URV i de com els estudiants poden fer un us adient del material i recursos disponibles.

El temps restant (1h i ¾) es dividirà en una primera part que serà de caràcter més teòric i una segona, de caràcter més pràctic sobre la millora del currículum i la carta de presentació.

Docent

Margarita Rebenaque, tècnica d'orientació professional de la URV.

Participants

Qualsevol estudiant de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV.

Hi ha un màxim de 30 places, que es cobriran amb les persones que emplenin la sol∙licitud per rigorós ordre d’inscripció. Si no hi ha un mínim de cinc persones inscrites el taller no es durà a terme.

Tots els estudiants que participin al taller hauran de portar imprès en paper el propi currículum.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados