Emagister Eventos

Organizado por OcupacióURV

Les entrevistes de selecció: vols superar-les amb èxit?

 • Fechas:

  Del 06/04/17 al 06/04/17

 • Lugar:

  Aula 201, Campus Terres de l'Ebre, Tortosa, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Objectius

 • Donar informació als estudiants sobre els serveis d’orientació professional que els ofereix la URV i treballar conceptes d'orientació professional
 • Oferir estratègies als estudiants per a què coneguin quins són els processos de selecció de personal i com poden afrontar amb èxit una entrevista de selecció

Continguts del taller

 • Informació sobre els serveis d’ orientació professional de la URV: orientació individual, tallers d’orientació i publicacions (quaderns d’orientació).
 • Taller pràctic sobre: “Supera amb èxit l’entrevista de selecció”.
 • Estratègies bàsiques per optimitzar els moments claus de l’entrevista: preparació, entrevista i seguiment, conèixer els tipus de preguntes importants i què valoren els ocupadors, què s’ha de fer i què s’ha d’evitar, el llenguatge no verbal, etc.

Metodologia

S’utilitzarà una metodologia activa en la qual es proposaran exercicis teòrics, pràctics i debats.

 • Principis teòrics curts, concisos i inspiradors amb missatges simples, clars i il∙lustracions gràfiques.
 • Exercicis pràctics individuals i col∙lectius per garantir un òptim aprenentatge.

Temporalització

Primers 15 minuts es portarà a terme la sessió teòrica informativa dels serveis d’orientació que ofereix la URV i de com els estudiants poden fer un ús adient del material i recursos disponibles.

El temps restant ( 1h i ¾), es portarà a terme el taller pràctic sobre l'entrevista de selecció. La primera part de la sessió serà de caràcter més teòric i la segona de caràcter més pràctic fent un simulacre d’entrevista interpretada pels assistents al curs.

Docent

Margarita Rebenaque, tècnica d'orientació professional de la URV.

Participants

Qualsevol estudiant o graduat de la URV.

Hi ha un màxim de 25 places, que es cobriran amb les persones que emplenin la sol∙licitud per rigorós ordre d’inscripció. Si no hi ha un mínim de tres persones inscrites el taller no es durà a terme.

Tots els estudiants que participin al taller hauran de portar imprès en paper el propi currículum, per tal de poder fer un simulacre d’entrevista real.


El taller és GRATUÏT i la inscripció l'has de fer al botó de dalt a la dreta

A la nostra web podràs trobar la programació completa dels tallers d'orientació professional i recerca de feina


I si vols atenció personalitzada, pots demanar CITA PRÈVIA per rebre aquest assessorament i orientació professional en sessions individuals amb una tècnica d'orientació professional de la URV

-------------------------------------

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados