Emagister Eventos

Organizado por l’Institut Català de les Dones i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Participa: Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC

“Comunicació i violència masclista”- Taller d’aplicació pràctica

  • Fechas:

    Del 11/06/20 al 11/06/20

  • Lugar:

    Barcelona, España, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

Donant continuïtat al cicle formatiu que els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC ofereixen al personal docent col·laborador i al seu equip propi, s’organitza una nova sessió formativa sobre comunicació i violència masclista amb l'Institut Català de les Dones (ICD) i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

 

Si en una primera sessió vam aprofundir especialment en qüestions conceptuals i en el marc de referència, en aquesta ocasió ens focalitzarem més en la part pràctica per identificar, a través d’exemples, com el discurs dels mitjans –des de la informació, l’entreteniment i la publicitat– pot reproduir estereotips i mirades discriminatories. D’aquesta manera contribuirem a la reflexió de com una comunicació amb perspectiva de gènere pot desmuntar violències masclistes i incorporar aquesta reflexió a la pràctica formativa que, com a docents, realitzem amb estudiants de l’àmbit de la comunicació i la informació.

 

La sessió tindrà una durada d’hora i mitja i s'oferirà de manera síncrona i virtual. Caldrà fer una inscripció prèvia per tal de poder rebre l’enllaç de la sessió, les places són limitades. La persona encarregada d’impartir aquesta formació monogràfica és la periodista Arantza Diez.

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados