Emagister Eventos

Organizado por Dow Chemical Iberica SL - OcupacióURV

La importància de la diversitat a DOW. Identifica si ets inclusiu/va.

  • Fechas:

    Del 25/04/18 al 25/04/18

  • Lugar:

    Sala de Graus, Campus Sescelades, Avinguda Països Catalans, 5-7 (St Pere i St Pau) Tarragona, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Fòrum d'Ocupació Universitària

En el marc del XIVè Fòrum d'Ocupació Universitària, l'empresa Dow Chemical Iberica SL, líder de la indústria en especialitats químiques, materials avançats, agricultura i plàstics, organitza un taller per ampliar els coneixements generals en l'àrea de la diversitat i la inclusió.

Unconscious Bias  Inclusion ">Taller de sensibilització que té com a objectiu que el participant conegui, de primera mà, quina és la cultura empresarial de DOW envers la inclusió i la diversitat, i com afecta als seus treballadors en quant a la gestió del seu talent.

 

“Inclusió i diversitat és un imperatiu per a Dow, i no perquè és allò correcte a fer, sinó perquè és el més intel·ligent. Ens esforcem per crear un entorn on es respecti i valori cada empleat i tingui la mateixa oportunitat de desenvolupar, avançar i escoltar” (Karen S.Carter, Cap d’Inclusió a DOW)

 

Participants

Qualsevol estudiant o alumni de la URV.

Hi ha un màxim de 25 places, que es cobriran amb les persones que emplenin la sol∙licitud per rigorós ordre d’inscripció.

El taller és GRATUÏT i es realitzarà a la Sala de Graus.

La inscripció l'has de fer al botó de dalt a la dreta.

conjunt de mètodes i procediments que, aplicats al treball en grup, serveixen per fer-lo més eficaç, estimular l’acció i funcionament del grup per aconseguir els seus objectius.
conjunt de mètodes i procediments que, aplicats al treball en grup, serveixen per fer-lo més eficaç, estimular l’acció i funcionament del grup per aconseguir els seus objectius.

------------------------------------------------------------------

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados