Emagister Eventos

Jornada de finançament: subvenció del SME Instrument d’H2020

  • Fechas:

    Del 28/05/19 al 28/05/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

Vols conèixer les possibilitats de la teva empresa per obtenir la subvenció del SME Instrument d’H2020? 

 

El programa SME Instrument és un programa de la Comissió Europea que té com objectiu recolzar a les start-ps i pimes que vulguin créixer, desenvolupar-se i internacionalitzar-se mitjançant un projecte amb una innovació trencadora i de dimensió europea. El programa compta amb 689 Mill€ per el 2019 i Espanya es el país que millors resultats està obtenint en l’obtenció d’aquests fons. Són subvencions de 50k€ per la Fase 1 (estudi de viabilitat). I de 500k€ a 2,5Mill€ en la Fase 2 (activitats de demostració, testeig, prototipatge, pilot, escalat, miniaturització, etc amb l’objectiu de portar la idea al mercat).

 

QUAN? Sol·licita entrevista pel proper 28 de maig, de 9:30h a 14h. La durada prevista és de 20 minuts. 

ON? Sala de reunions de la planta baixa de la torre TCM2

 

T’oferim l’assessorament personalitzat de Cristina Ubach, Directora d’Ubach Munné, consultora experta en finançament públic.

 

UBACH MUNNÉ és una Consultora amb 30 anys d'experiència en finançament públic gestionant projectes i treballant activament amb les institucions públiques a nivell nacional i internacional. Estem especialitzats en la recerca de finançament per a projectes de R+D+i, inversions i creixement empresarial i Startups.

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados