Emagister Eventos

Jornada de finançament: ENISA per a projectes tecnològics i/o innovadors

  • Fechas:

    Del 05/06/19 al 05/06/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Tens un projecte innovador i cerques finançament? Ja estan disponibles els fons ENISA que donen suport a emprenedors i pimes

 

El TecnoCampus et dóna l'oportunitat de conèixer de primera mà les principals línies de finançament d’ENISA per a projectes tecnològics i/o innovadors.

 

Al 2018, Enisa va finançar 534 operacions amb una inversió de 74,5 milions d’euros i preveu pel 2019 finançar-ne prop de 600 amb una partida pressupostària de 98,5 milions d’euros. Aquests fons tenen com a finalitat donar suport a la creació, creixement i consolidació de start-ups i pimes. Ofereix préstecs participatius per imports d’entre 25.000€ i 1.500.000€, sense més avals ni garantia que un pla de negoci viable i la solvència professional de l'equip emprenedor.

 

Des del 13 de maig, ENISA ja pot disposar del pressupost i començar formalment a aprovar i desemborsar préstecs fins esgotar els fons disponibles. 

 

Vine el 5 de juny i en Javier Sánchez, responsable d'operacions d'ENISA t'explicarà les característiques dels seus instruments financers i posteriorment t’hi podràs entrevistar i abordar el teu projecte concret.

 

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Programa:

10.30 h

Benvinguda.

 

 

10.40 h

Javier Sánchez, responsable d'Operacions d'ENISA.

11.10 h

Torn de preguntes.

11.30 h

Entrevistes personalitzades. 

 

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados