Emagister Eventos

Organizado por Campus Terres de l'Ebre de la URV

El ballarí Miguel Ángel Berna al campus Terres de l'Ebre

  • Fechas:

    Del 11/04/19 al 11/04/19

  • Lugar:

    Aula de psicomotricitat del campus Terres de l'Ebre, Avinguda Remolins 13-15 - Tortosa, Tortosa, Bajo Ebro, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El ballarí i coreògraf saragossà, Miguel Ángel Berna, tot un referent per la innovació i projecció contemporània que ha dut a terme dins el món de la jota ballada, oferirà al campus Terres de l'Ebre de la URV una classe magistral i taller de dansa als estudiants dels graus d'Educació Infantil i Educació Primària. 

L'activitat, titulada Aplicació didàctica de la dansa tradicional "jota" a l'aula d'Infantil i Primària: innovació i fusió, es realitzarà dins l'assignatura Didàctica de la música i de la dansa a Infantil i Primària, que imparteix la professora Margarita Celma, però està oberta a la resta de la comunitat universitària. L'objectiu és, a banda d'incrementar el coneixement dels estudiants, donar-los idees i eines per dissenyar activitats pròpies que puguin introduir dins l'aula per facilitar l'aprenentatge dels seus futurs alumnes. Així el ballarí saragossà els farà un taller de ritmes i supervisarà diverses coreografies que els estudiants hauran preparat per treballar la jota a infantil i primària.

Miguel Ángel Berna (Saragossa, 1968) va començar a estudiar la jota amb només 8 anys i ha sabut donar-li una projecció contemporània i internacional. Entre els seus espectacles més coneguts hi ha Savia Nueva (2006), amb la cantant Carmen París, Flamenco se escribe con Jota (2009) o més recentment Hambre

Lugar ↑ subir