Emagister Eventos

Organizado por OcupacióURV

Coneix els processos de selecció de personal

 • Fechas:

  Del 21/12/15 al 21/12/15

 • Lugar:

  Aula 415, Campus Catalunya, Av. Catalunya 35 (Tarragona), Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Si vols conèixer tots els processos que les empreses utilitzen per incorporar capital humà a les organitzacions, aquest taller t'oferirà com són aquests processos de selecció i quins instruments d'avaluació s'utilitzen.

T'oferirem estratègies perquè puguis conèixer els processos de selecció de personal i com els pots afrontar amb garanties.​ És un taller pràctic i orientat a la recerca de feina.

A més, t'explicarem els serveis d’orientació professional que oferim a la URV.

El taller és GRATUÏT i la inscripció l'has de fer al botó de dalt a la dreta.


A la nostra web podràs trobar la programació completa dels tallers d'orientació professional i recerca de feina.


I si vols atenció personalitzada, pots demanar CITA PRÈVIA per rebre aquest assessorament i orientació professional en sessions individuals amb una tècnica d'orientació professional de la URV.

---------------------------------------------------------------------------------------

OcupacióURV forma part de la XARXA UNIVERSITÀRIA PER A L'OCUPACIÓ, formada per totes les universitats catalanes, fruit del conveni signat amb el Servei d'Ocupació de Catalunya. Les activitats que desenvolupem estan cofinançades en un 50% pel Programa Operatiu del FSE en el marc de l'objectiu de Competitivitat regional i Ocupació núm. CCI 2007ES052PO007, per al període 2007‐2013; i en l'altre 50% pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Continguts del taller

 • Informació sobre els serveis d’orientació professional de la URV: orientació Individual, tallers d’orientació i publicacions (quaderns d’orientació).
 • Taller pràctic sobre: “Els processos de selecció de personal”.
 • Estratègies bàsiques per donar a conèixer com són els processos bàsics que les empreses desenvolupen per incorporar capital humà a les organitzacions mitjançant diversos instruments d'avaluació.

Metodologia

S’utilitzarà una metodologia activa en la qual es proposaran exercicis teòrics, pràctics i debats.

 • Principis teòrics curts, concisos i inspiradors amb missatges simples, clars i il∙lustracions gràfiques.
 • Exercicis pràctics individuals i col∙lectius per garantir un òptim aprenentatge.

Temporalització

Els primers 15 minuts es portarà a terme la sessió teòrica informativa dels serveis d’orientació que ofereix la URV i com els estudiants poden fer un ús adient del material i recursos disponibles.

El temps restant (1h i ¾) es dividirà en una primera part que serà de caràcter més teòric i una segona, de caràcter més pràctic sobre els processos de selecció de personal més habituals a les empreses i conèixer els instruments d'avaluació.

Docent

Margarita Rebenaque, tècnica d'orientació professional de la URV.

Participants

Qualsevol estudiant o graduat de la URV.

Hi ha un màxim de 25 places, que es cobriran amb les persones que emplenin la sol∙licitud per rigorós ordre d’inscripció. Si no hi ha un mínim de tres persones inscrites el taller no es durà a terme.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados