Emagister Eventos

Campus Nadal 2018/19

 • Fechas:

  Del 27/12/18 al 04/01/19

 • Lugar:

  Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

INFORMACIÓ GENERAL

Robots, videojocs i animació són alguns dels tallers que es trobaran els nois i noies que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic. Xnergic és una iniciativa del TecnoCampus pensada per fomentar vocacions en aquest món en constant evolució de la tecnologia. La d’aquest any és la sisena edició d’una proposta pensada per a nois i noies, que arriba amb uns tallers innovadors on s'aprendran conceptes específics de cada àmbit de manera molt pràctica.

Tindrà una durada de 5 dies amb una pausa deguda a les festes. Es realitzarà els dies 27, 28 de Desembre i 2, 3, 4 de Gener de 9:00 a 13:00.

DESCOMPTES

Els campus tenen un 10% de descompte pels següents casos:

 • Inscripció de 2 o més germans
 • Família nombrosa

 

ANIMACIÓ DE VIDEOJOCS AMB MOCAP

mocaptwitter2

Requisits:

 • A partir de 12 anys
 • No són necessaris coneixements previs

Aprèn què és l'animació i com funciona en els videojocs amb la tecnologia MOCAP (captura de moviment) usada per professionals. Amb aquest estudi de "motion capture" capturareu moviments reals per poder donar vida a personatges en 3D. Per fer-ho s'utilitzarà la sala i l'equipament necessari, que transmet el moviment de la persona a l'ordinador.

 

Tota una divertida experiència que acabarà amb el vostre personatge fent els vostres moviments!

Preu: 120 €

 

 

ANIMACIÓ 2D AMB PHOTOSHOP

 

FotoAnim2d

Requisits:

 • A partir de 12 anys
 • Tenir compte creat a Unity
 • No són necessaris coneixements previs

Un taller dedicat a l’aprenentatge d'animació en dues dimensions utilitzant el programa Photoshop. Photoshop és una eina usada en moltes branques artístiques, gràcies a la seva potencia i ventall d’opcions. En aquesta ocasió, ens centrarem a crear petits curts, estil “gifs”, on els alumnes escolliran el personatge que més els hi agradi i realitzaran el procés d’animació d'aquest personatge en dues dimensions.

 

Un cop apressos aquests coneixements, els alumnes estaran llestos per poder donar vida a allò que més desitgin. Una experiència enfocada als àmbits audiovisual i videojocs per poder dissenyar i crear el teu propi curt! 

Preu: 120 €

ROBÒTICA

 

fotorobot

Requisits:

 •   A partir de 10 anys
 • No són necessaris coneixements previs

En aquest taller de robòtica s’aprendrà a construir i programar un model 4x4 tot-terreny. A la primera fase del taller s’aprendran els coneixements bàsics per entendre el material i la programació, per a continuació passar a dissenyar i construir des de zero un vehicle 4x4.

Per últim, els alumnes hauran de superar unes proves de supervivència amb el seu vehicle sobre terrenys inestables i inclinats per comprovar que realment és tot-terreny!

 Preu: 120 €

 

 

 

 

 

Programació de videojocs amb Unity

 

unity

Requisits:

 • A partir de 12 anys.
 • Tenir compte creat a Unity
 • No són necessaris coneixements previs

Aquest Nadal repetim el tòpic de programació però amb un cas pràctic diferent. La programació és una branca essencial per un videojoc i en si mateixa un enorme món del qual sempre se'n pot aprendre més. En el taller d'aquest any aprendrem a crear un joc d'estil plataformes 2D, amb salts, diferents plataformes i power ups, que consolidarà les bases necessàries per donar llibertat als estudiants quan es plantegin crear projectes similars.
 

En acabar aquest curs tindreu el vostre propi joc de salts i plataformes amb els coneixements i eines necessàries per seguir amb la vostra creació.

Preu: 120 €

 

Qualsevol pregunta o consulta no dubteu en contactar amb nosaltres al mail xnergic@tecnocampus.cat

 

 

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados