Emagister Eventos

Organizado por Serveis de Parc Empresarial

Blockchain: Aprèn a fer un Smart Contract a partir d’un cas d’ús – Do it yourself Workshop

  • Fechas:

    Del 20/06/18 al 20/06/18

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La tecnologia blockchain ofereix una molt interessant utilitat per a contractes intel·ligents, coneguda per la terminologia en anglès "Smart Contracts", els quals són disruptors de nous i existents models de negoci en molts sectors com cadenes de muntatge, IOT, salut, i més.

En aquest workshop parlarem sobre els principals desafiaments relatius a l'adopció de la tecnologia blockchain avui dia i anirem aprofundint en els contractes intel·ligents

Veurem exemples de casos d'ús real per demostrar les potencials avantatges d'aquesta tecnologia. També construirem transaccions intel·ligents (smart transactions) per a una major seguretat i possible optimització.

Farem servir la wallet de Ardor per ser un de les poques tecnologies que et permeten fer això de manera molt senzilla i té una estabilitat provada amb més de 5 anys de desenvolupament.

Us recomanem portar el vostre portàtil, en aquest Meetup perquè farem exemples simples i casos d'ús mitjançant smart contracts. No cal tenir coneixements de programació previs, i si els tens perfecte.

 

T’interessa assistir si tens un perfil tècnic i/o de negoci. 
 

Important: T'enviarem unes instruccions a seguir abans de l'esdeveniment perquè instal·lis el programa que utilitzarem. També pots venir sense ordinador, mirar i aprendre.


 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

9 a 9:30h Esmorzar

 

9:30 a 11:30h Workshop

Primera part: Desafiaments de blockchain avui. Introducció a la tecnologia multi chain de Ardor; que és un smart contract. 

Segona part: USE CASE # 1 - HANDS-ON: Demo de gestió de llicències i exemple de smart contract (demo de transmissió patrimonial automàtica, Dead Man Switch). 

Tercera part: USE CASE # 2 - LIVE DEMO: Cas d'ús de cadena de muntatge: Com crear un entorn de desenvolupament per Ardor i els Lightweight Smart Contracts. Exemple d'un cas d'ús de traçabilitat (escriptura / lectura). 

Quarta part: Q ">11:30 a 12:00h Networking

 

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados