Emagister Eventos

Biennal de Pensament: Aprèn a programar en família

  • Fechas:

    Del 10/11/18 al 10/11/18

  • Lugar:

    Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, Avinguda Rasos de Peguera, 232,08033, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

És possible que nens i nenes aprenguin a programar els seus propis jocs, històries i animacions? I que, a més, sigui d’una forma lúdica i senzilla?

Amb l’objectiu d’acostar la programació als més petits i fomentar les vocacions en l’àmbit tecnològic entre els infants, la UOC organitza aquest taller en família per a nens majors de vuit anys acompanyats d’un adult. Al llarg del matí, un equip de voluntaris del grup INVENTA format per professorat, estudiants i personal de gestió de la UOC, acostaran l’entorn de programació Scratch als nens i nenes a partir de diferents jocs i reptes, que les famílies participants hauran de resoldre amb ajuda de les Scratch Cards.

Cada taller té una durada de 3 hores, amb una pausa de 20 minuts per descansar. Hi poden participar nenes i nens sense ordinador, però han d’anar acompanyats per un adult i és necessari confirmar assistència.

Vull participar! L’activitat és lliure i gratuïta, però cal que us registreu emplenant el formulari d’inscripció. Atenció: les places són limitades a 15 parelles (adult + infant) , afanya’t i no te’n quedis sense!

 

Què és l’Scratch? L’Scratch és un llenguatge de programació creat per l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) que permet acostar els principis del pensament computacional a infants i joves d’una forma lúdica i senzilla mitjançant la programació. Amb l’Scratch es treballen aspectes emocionals com l’autoestima o la motivació, competències com la creativitat i el treball en equip o habilitats cognitives com la lògica o la resolució de problemes.

Logo Scratch Grup Inventa

Aquesta activitat forma part de la Biennal de Pensament Ciutat Oberta de Barcelona.

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados