Emagister Eventos

Seminari Sistemes tècnics intel•ligents a Alemanya: un pas més enllà en la Indústria 4.0

  • Fechas:

    Del 18/01/16 al 18/01/16

  • Lugar:

    08008, Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Les tecnologies de la informació i la comunicació permetran la digitalització de les plantes, permetent fàbriques intel·ligents informatitzades amb tots els processos interconnectats per la Internet de les Coses. És la Indústria 4.0. La gestió intel·ligent de les fàbriques és un repte i una oportunitat per la indústria catalana. Des d’ACCIÓ ja estan impulsant diferents actuacions i fòrums de difusió i debat al voltant de la Indústria 4.0.

Si ets una empresa industrial, o bé una empresa que està desenvolupant solucions tecnològiques en l’àmbit de la gestió intel·ligent de les fàbriques, durant aquest Seminari posarem al teu abast informació i contactes de Centres tecnològics europeus punters en aquest àmbit i d’empreses catalanes que ja estan implementant solucions a nivell internacional. Durant el Seminari també presentarem les properes actuacions que des d’ACCIÓ impulsarem de cara al 2016 en l’àmbit de les Smart Factories i la Indústria 4.0.

En concret, el programa del Seminari inclourà:

Presentació de tecnologies i solucions aplicables a la indústria 4.0 per part de centres tecnològics catalans i alemanys.

Casos d'èxit a la indústria.

Iniciatives impulsades per ACCIÓ i la Generalitat de Catalunya al voltant de la Indústria 4.0.

Per inscriuret:

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados