Emagister Eventos

L’Estratègia de negoci CX per a PIMES - Plataforma Web d’S2CXConsulting

  • Fechas:

    Del 18/07/18 al 18/07/18

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

L’empresa S2CX Consulting és un nou membre de la comunitat del TecnoCampus. És una startup que ofereix un Programa d’estratègia de negoci per Pimes a través d’una plataforma web. El seu objectiu és facilitar que les PIMES adoptin l’estratègia de negoci més efectiva, aspecte que ja fan servir totes les marques excepcionals a nivell mundial.

Perquè ara? A internet la mida no importa i les PIMES als pròxims anys hauran d’iniciar un procés de Transformació Digital. A més, hauran d’adoptar una estratègia de negoci CX, per créixer ordenadament en la direcció adequada i que permeti a les organitzacions seguir els canvis de comportament cada cop més ràpids dels consumidors, especialment les generacions digitals que ja són a prop d’un 50% del mercat.

L’estratègia CX (Customer Experience) és la més efectiva actualment, i la fan servir Amazon, Facebook, Google, Starbucks, entre d’altres. Aquesta estratègia té la característica de centrar la companyia en el client i la millora continua de la seva experiència. Els resultats són espectaculars.

Per entendre-ho millor, podeu veure aquest vídeo i assistir al seminari on us explicaran com estan aconseguint que les PIMES utilitzin l’estratègia CX, per aconseguir clients vinculats, que són entre 2 i 4 vegades més rendibles i a més, actuen com a promotors del seu negoci.

 

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

 

 

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados