Emagister Eventos

Healthy Workshop: Pont Aeri de l'eHealth: de Toronto a la UOC

  • Fechas:

    Del 26/09/18 al 26/09/18

  • Lugar:

    UOC-22@ Despatx 116, Rambla Poble Nou, 156, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Les reunions de discussió constitueixen un fragment habitual i atractiu de la vida acadèmica. Des dels Estudis de Ciències de la Salut s'ha posat en marxa una iniciativa (sota l'epígraf de 'Healthy Workshops') per reunir-nos periòdicament en el marc de la investigació i la innovació. Les nostres reunions inclouen discussions sobre investigacions relacionades amb les ciències de la salut i altres temes que poden ser d'interès per a una cultura centrada en la Societat del Coneixement i l'ús de tecnologies digitals en diferents camps (educació, salut, etc.).

Les nostres reunions brinden l'oportunitat de compartir la nostra pròpia investigació i aprendre més sobre el que estan fent altres investigadors; proporcionen un lloc per rebre retroalimentació d'índole constructiva sobre aspectes concrets de recerca i innovació; i, finalment, proporcionen un fòrum òptim per a la comunicació sobre l'estat actual i les perspectives futures de la recerca i la innovació, unint esforços col·laboratius i gestant els fonaments per buscar possibles sinergies entre grups de recerca dins de la universitat i fora d'ella.

Els principals objectius dels de 'Healthy Workshops' són:

• Conèixer la recerca que s'està duent a terme a la nostra Universitat.

• Compartir idees i disseminar informació sobre recerca i innovació.

• Fomentar el pensament crític.

• Fomentar un sentit de participació i recerca entre tots els membres dels nostres estudis i de la nostra Universitat.

Tots sous benvinguts a participar-hi!

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Pont Aeri de l'eHealth: de Toronto a la UOC

 

L’eHealth Innovation Center de Toronto (https://ehealthinnovation.org) és un dels centres pioners en la recerca, validació i implementació de solucions digitals en l’entorn Salut. Compten amb més de 15 anys d’experiència i són un referent i un actor clau en el sector eHealth. L’eHealth Center de la UOC ha establert un acord per tal que hi hagi col·laboració i comunicació fluïda entre els recercaires d’aquest centre, i els de la UOC. Fruit d’aquest acord, la Carme Carrion, ha fet una estada d’un mes a Toronto, fet que ha resultat molt positiu.

Gràcies a les moltes converses, discussions, reunions i visites, s’ha aconseguit començar a gestar més d’un projecte de col·laboració UOC-eHealthInnovation, que d’entrada començarà donant una primera publicació conjunta ben aviat. Hi ha molt d’interès per part dels recercaires canadencs a conèixer l’experiència de la UOC i a poder col·laborar en projectes existents o bé en aquells que puguem anar gestant conjuntament, i que donin resposta a les necessitats en salut digital que permetin millorar la salut i qualitat de vida de pacients i ciutadans.

Durant la sessió del Healthy Workshop, la Carme ens explicarà l’experiència de la seva estada al centre i tot allò que ha après i compartit, de manera que tots els qui hi estiguin interessats se’n puguin beneficiar.


Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados