Emagister Eventos

Organizado por Estudis de Ciències de la Salut (UOC)

Healthy Workshop: Modificació de patrons dietètics per a la prevenció de l'obesitat i la diabetis tipus 2

  • Fechas:

    Del 17/10/19 al 17/10/19

  • Lugar:

    UOC-22@_SalaS1B, Rambla Poble Nou, 156, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Les reunions de discussió constitueixen un fragment habitual i atractiu de la vida acadèmica. Des dels Estudis de Ciències de la Salut s'ha posat en marxa una iniciativa (sota l'epígraf de 'Healthy Workshops') per reunir-nos periòdicament en el marc de la investigació i la innovació. Les nostres reunions inclouen discussions sobre investigacions relacionades amb les ciències de la salut i altres temes que poden ser d'interès per a una cultura centrada en la Societat del Coneixement i l'ús de tecnologies digitals en diferents camps (educació, salut, etc.).
Les nostres reunions brinden l'oportunitat de compartir la nostra pròpia investigació i aprendre més sobre el que estan fent altres investigadors; proporcionen un lloc per rebre retroalimentació d'índole constructiva sobre aspectes concrets de recerca i innovació; i, finalment, proporcionen un fòrum òptim per a la comunicació sobre l'estat actual i les perspectives futures de la recerca i la innovació, unint esforços col·laboratius i gestant els fonaments per buscar possibles sinergies entre grups de recerca dins de la universitat i fora d'ella.
Els principals objectius dels de 'Healthy Workshops' són:
•Conèixer la recerca que s'està duent a terme a la nostra Universitat.
•Compartir idees i disseminar informació sobre recerca i innovació.
•Fomentar el pensament crític.
•Fomentar un sentit de participació i recerca entre tots els membres dels nostres estudis i de la nostra Universitat.
Tots sous benvinguts a participar-hi!
 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

 

L'obesitat i la diabetis tipus 2, patologies de gran prevalença a nivell mundial, són àmpliament prevenibles i tractables a través de la modificació de patrons dietètics. En les últimes dècades hem centrat els nostres esforços a adaptar les calories consumides a la despesa energètica diària però la procedència d'aquestes calories té un impacte en l'organisme.

 

Certs nutrients, aliments i fins i tot patrons dietètics concrets han demostrat una relació directa en el desenvolupament d'aquestes malalties. Per això, en aquest workshop veurem en quins models alimentaris s'està investigant i quins mecanismes implicats podem observar en els seus efectes saludables.

 

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados