Emagister Eventos

Organizado por Estudis Ciències de la Salut (UOC)

Healthy Workshop: Greixos i esports de resistència. Avaluació d’estratègies de suplementació aguda amb àcids grassos

 • Fechas:

  Del 16/11/17 al 16/11/17

 • Lugar:

  Rambla Poblenou 156, 08018 Barcelona (22@_SalaS1B), Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir


Les reunions de discussió constitueixen un fragment habitual i atractiu de la vida acadèmica. Des dels Estudis de Ciències de la Salut s'ha posat en marxa una iniciativa (sota l'epígraf de 'Healthy Workshops') per reunir-nos periòdicament en el marc de la investigació i la innovació. Les nostres reunions inclouen discussions sobre investigacions relacionades amb les ciències de la salut i altres temes que poden ser d'interès per a una cultura centrada en la Societat del Coneixement i l'ús de tecnologies digitals en diferents camps (educació, salut, etc.).

Les nostres reunions brinden l'oportunitat de compartir la nostra pròpia investigació i aprendre més sobre el que estan fent altres investigadors; proporcionen un lloc per rebre retroalimentació d'índole constructiva sobre aspectes concrets de recerca i innovació; i, finalment, proporcionen un fòrum òptim per a la comunicació sobre l'estat actual i les perspectives futures de la recerca i la innovació, unint esforços col·laboratius i gestant els fonaments per buscar possibles sinergies entre grups de recerca dins de la universitat i fora d'ella.

Els principals objectius dels de 'Healthy Workshops' són:

• Conèixer la recerca que s'està duent a terme a la nostra Universitat.

• Compartir idees i disseminar informació sobre recerca i innovació.

• Fomentar el pensament crític.

Tots sou benvinguts a participar-hi!
 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

 

Greixos i esports de resistència: Avaluació d’estratègies de suplementació aguda amb àcids grassos (Dra. Laura Esquius de la Zarza)

 

En els darrers anys s’està produint un increment en l’interès i nombre de participants en proves de resistència i ultra resistència. Aquest exercici d’alta intensitat i durada té uns grans requeriments de substrats energètics i també presenta conseqüències importants a nivell inflamatori.

Avui en dia es coneixen diferents estratègies nutricionals per augmentar el rendiment. Algunes d’aquestes estratègies han explorat la utilització de suplementació amb greixos amb l’objectiu d’estalviar les reserves de glucogen muscular, ja que aquests són el principal substrat energètic en aquests esports.

Una suplementació aguda amb greixos prèvia i durant la pràctica d’esports de resistència podria millora el rendiment en un esforç de llarga durada i elevada intensitat? Aquesta suplementació podria disminuir l'impacte inflamatori en aquest tipus d'esports?

 

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados

 • ene

  29

  Pausa saludable a Son Lledó

   

  A l'edifici Son Lledó, campus universitari

  A les 11 hores. Continuam amb les pauses saludables a la UIB. Anima’t, vine i comença a moure’t!   Més informació ...
  Eventos similares:
  Sanidad y salud
  PAS
 • ene

  29

  Pausas saludables

   

  Universidad Carlos III de Madrid: Campus de Getafe, Vestíbulo-intercambiador entre los edif. 4 y 5 (planta baja)

  Sabes que realizar una pequeña pausa para movilizar el cuerpo después de varias horas sentado evita tensiones musculares y articulares, te ayuda a mejorar tu atención y concentración y hará que te sientas mejor? Ahora lo tienes muy fácil, te esperamos todos los miércoles de ...
  Eventos similares:
  Sanidad y salud
  Campus Getafe
  deporte
  Pausas saludables
  Salud
  UC3Msaludable
 • ene

  29

  "LA ERÓTICA EN LA SEXUALIDAD"

   

  Facultad de Enfermería de Albacete, Albacete, España

  Dirigido por el profesor de la Facultad de Enfermería de Albacete D. Rigoberto López Honrubia, el seminario “LA ERÓTICA EN LA SEXUALIDAD” será impartido por Doña María Teresa Gómez Valero, el día 29 de enero de 2020, en horario de 12:00 a 13:00 horas, en el Aula P.3 del ...
  Eventos similares:
  Enfermería
  Sanidad y salud