Emagister Eventos

Descripción ↑ subir

Xerrada Informativa De Graus Online

El TecnoCampus organitza en format digital una xerrada informatives sobre tota l'oferta de graus en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut el proper 4 de juny a la tarda. Es tracta d’una xerrada general d’orientació universitària per informar, orientar i resoldre dubtes als futurs universitaris.

Aquesta activitat s'adreça a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius, per ajudar-los en el procés de decisió del seu futur universitari. La sessió serà conduïda per la nostra ambaixadora i estudiant del TecnoCampusSara Atienza i per personal tècnic del centre universitari.

El TecnoCampus ofereix el curs 2020-21 un total de 17 graus i dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, l'empresa i la salut.

Període d'inscripció: obert fins l'4 de juny. 

 

LA XERRADA INFORMATIVA DEL 4 de juny S’ESTRUCTURA EN:

1. Tota l’oferta de graus en una sola jornada:  Informa’t en una sola xerrada dels 17 graus i dobles titulacions en els àmbit da tecnologia, l'empresa i la salut.

Títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra

2. El millor assessorament: L'objectiu de la xerrada és ajudar-te en el procés de decisió, perquè escullis el grau més adequat segons els teus interessos.

3. Internacionalització, professionalització i emprenedoria: T’expliquem els punts forts d’estudiar al TecnoCampus, en un entorn únic on afavorim la internacionalització, l’emprenedoria i la connexió amb el món professional.

 

Més informació d'interès:

Descobreix tot el que el TecnoCampus t’ofereix com a estudiant universitari: aprenentatge, internacionalització, professionalització, emprenedoria... i moltíssimes coses més. Viu la Universitat, viu el TecnoCampus! Clica a la imatge!

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Agenda:

       -          El TecnoCampus: Què som, qui som i com es Viu el TecnoCampus

-          Explicació general de la oferta acadèmica: Graus, simultanïetats i dobles titulacions

-          Trets diferencials del centre unviersitari TecnoCampus: ADN emprenedor, el Campus Internacional i la uniat de Connexió al món laboral

-          Instal·lacions i equipaments pels futurs estudiants

-          Programa de Beques, ajuts i finançament disponibles pels estudiants del TecnoCampus

-          Torn de preguntes