Emagister Eventos

València marca. Xerrada amb 4 professionals valencians de la creativitat i l'estratègia que marquen tendència en publicitat

 • Fechas:

  Del 06/02/19 al 06/02/19

 • Lugar:

  Octubre Centre de Cultura Contemporània, Valencia, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

"València marca" és el segon #mustvertisingUOC que organitzem per prendre el pols a la realitat del sector publicitari, fer balanç i agafar impuls cap a la realitat que ens espera a la volta de la cantonada.
 
A València comptem amb professionals de la creativitat i estratègia de reconegut prestigi que treballen en la construcció i consolidació de marques locals i globals.
 
Amb quatre d'aquestes persones debatrem el proper 6 de febrer si la Comunitat Valenciana marca tendència amb un estil propi en publicitat, si marca el ritme econòmic a determinats sectors, si marca l'evolució de l'estratègia i la creativitat en nostre país amb nous valors ... En definitiva, descobrirem quina és la seva aportació actual a la transformació digital i internacionalització.
 
Amb Noelia Terrer i Carlos Rubio (Ladies & Gentlemen), Juanvi Falcó (Estimado José Alfredo) i Eduard Farran (La Rosa) parlarem d'aquests temes, ens inspiraran amb algunes de les seves campanyes i respondran a les nostres preguntes.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

6
Feb 2019
 • 18:30 - 18:40
  Benvinguda

   

  Presentació del Màster d'Estratègia i Creativitat en Publicitat de la UOC, a càrrec de la directora acadèmica, Sílvia Sivera.

 • 18:40 - 18:50
  Presentació del conveni

   

  Ferran Salas, president del Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana, presentarà el conveni de col·laboració amb la UOC.

 • 18:50 - 20:00
  Xerrada "València marca"

   

  Entre Noelia Terrer, Carlos Rubio, Juanvi Falcó i Eduard Farran.

 • 20:00 - 20:30
  Torn de preguntes i copa de vi

   

  Debat amb els assistents, networking i brindis final.

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados