Emagister Eventos

Organizado por UIBTalent-FUEIB

Sessió de cloenda de l'Expert Universitari en Matemàtiques a l'Educació Primària 2018-2019

  • Fechas:

    Del 04/05/19 al 04/05/19

  • Lugar:

    Sala d´Actes-Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, Universitat de les Illes Balears, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

«Itineraris didàctics per a l’ensenyament de les Matemàtiques: el cas de l’àlgebra de 6 a 12 anys»,
 
conferència de cloenda de l’Expert Universitari en Matemàtiques a l’Educació Primària
 
 
El dissabte 4 de maig la Universitat de les Illes Balears (UIB) acollirà l’acte de cloenda de la tercera edició del postgrau d’Expert Universitari en Matemàtiques a l’Educació Primària, un títol propi de la UIB impulsat pel Departament de Matemàtiques i Informàtica de la UIB i l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE).
 
L'alumnat, amb formació universitària en Magisteri d’Educació Primària, Educació general bàsica, i Matemàtiques, han integrat la tercera edició d’aquest curs de postgrau centrat en la millora de la didàctica a partir de diferents visions sobre l'ensenyament i l'aprenentatge. 
 
Aquest expert universitari, dirigit pel doctor Daniel Ruiz Aguilera, ha aportat formació en didàctica de les matemàtiques i metodologies contrastades que poden servir com a reflexió pel cos docent. Durant els sis mesos de durada del postgrau s’han donat a conèixer experiències escolars innovadores i efectives amb la finalitat de millorar la qualitat docent i els resultats acadèmics en l’àmbit de les matemàtiques. 
 
Durant l’acte de cloenda s’impartirà la conferència «Itineraris didàctics per l’ensenyament de les Matemàtiques: el cas de l’àlgebra de 6 a 12 anys», a càrrec dels senyors Àngel Alsina,  catedràtic de Didàctica de les Matemàtiques de la Universitat de Girona, i professor de l'esmentat postgrau impartint el mòdul de "Contextos per al disseny i gestió d'activitats matemàtiques competencials". Ha realitzat nombroses publicacions en didàctica de les matemàtiques de les primeres edats, així com de l'educació primària.
 
Degut al gran valor formatiu d’aquesta conferència de cloenda, l’acte està obert a tothom. Es durà a terme a les 12 hores a la sala d’actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados