Emagister Eventos

Organizado por Departament de Comunicació - UPF (Grups de Recerca MEDIUM i POLCOM)

Presentació del llibre: "La construcción del relato político: Crear historias para ganar votos" de Xavier Ruiz Collantes

  • Fechas:

    Del 09/10/19 al 09/10/19

  • Lugar:

    campus del poblenou, universitat pompeu fabra, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Presentació del llibre: "La construcción del relato político:

Crear historias para ganar votos" de Xavier Ruiz Collantes

 

Barcelona, 9 d'octubre del 2019

Sala de conferències 55.309 - 3a planta edifici 55. Tànger 

Campus del Poblenou (Universitat Pompeu Fabra)

 

Aquest acte comptarà amb la participació de: Antoni Gutiérrez Rubí (Assessor i consultor en comunicació política i institucional. Fundador i director de la consultora Ideograma i codirector de la càtedra Ideograma-UPF) Lasse Thomassen ( Profesor de la School of Politics and International Relations, Queen Mary, University of London, i Investigador Marie Curie en el Departament de Ciència Política de la Universitat de Copenhague) i Francesc Xavier Ruiz Collantes (Catedràtic del Departament de Comunicació de la UPF i autor del llibre).

Publicat per ALDEA GLOBAL, una col·lecció de les editorials de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Jaume I de Castelló, de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i de la Universitat de València, que edita obres sobre comunicació i tecnologies de la comunicació, amb un enfocament ampli pluridisciplinari que comprèn temes de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, relacions públiques i documentació, i d’altres disciplines de les ciències socials i les humanitats estretament relacionades amb la comunicació social. La col·lecció Aldea Global va obtenir el Segell de Qualitat en Edició Acadèmica (CEA-APQ) que atorga la UNE, l'ANECA i FECYT, en la seua primera convocatòria el 27 de juliol de 2017.


L’objectiu d’aquesta sessió serà, a partir de la presentació del llibre per part de l’autor, reflexionar sobre qüestions candents de la nostra societat com: la construcció d’imaginaris i relats polítics, sobre com la narrativa política actual a afavorit l’auge de moviments populistes i, per últim, sobre la pràctica professional de la consultoria política en relació a les qüestions anteriorment plantejades. 

 

Aquesta activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia i podrà ser convalidada per una Activitat formativa 3, prèvia autorització del director o directora de tesi. 

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados