Emagister Eventos

Presentació Curs "Comunicació Digital per a la Transformació Social (UOC, SETEM)"

  • Fechas:

    Del 04/10/17 al 04/10/17

  • Lugar:

    Lafede.cat - Organitzacions per a la justícia Global (sala de Juntes), Carrer de les Tàpies 1, 08001 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Internet ha revolucionat el poder de la ciutadania per expressar-se, organitzar-se, exigir i generar canvis socials.

En aquesta "nova democràcia digital" i en una època de grans transformacions, els professionals de la comunicació tenim el deure i el repte d'aprendre a viure en aquesta nova vida digitalitzada, sense oblidar que convivim amb el món analògic i els mitjans massius.

Els moviments socials, les ONG i les entitats del tercer sector han d'impregnar-se d'aquest nou paradigma per realitzar campanyes i estratègies comunicatives d'èxit.

El curs d'especialització "Comunicació Digital per a la Transformació Social (UOC, SETEM) vol oferir un ampli coneixement del paradigma comunicatiu actual i proporcionar les eines necessàries per dissenyar estratègies i implementar projectes de comunicació on line d'èxit per a la transformació social.
 
Us convidem a la presentació del curs a càrrec de  Víctor Yustres (SETEM) i Sandra Sanz (UOC) el proper dia 4 d'octubre a les 18:30 de la tarda a Lafede.cat - Organitzacions per a la justícia Global (sala de Juntes) Carrer de les Tàpies 1, 08001 Barcelona. 
 
L'acte és gratuit prèvia inscripció.
 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados