Emagister Eventos

La construcció comunicativa dels conflictes: el cas català

  • Fechas:

    Del 16/12/19 al 16/12/19

  • Lugar:

    Sala d'actes del Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107, Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Presentació d'un número especial sobre comunicació i conflicte català de la Catalan Journal of Communication and Cultural Studies, a càrrec d'Alain-G. Gagnon, director del Centre de recerca interdisciplinari sobre la Diversitat del Québec, com a editori, i Marta Montagut Calvo i Carlota Moragas Fernández, professores del Departament d’Estudis de la Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili i investigadores en l’àmbit de la comunicació política i el conflicte català, com a editores convidades.

L’objectiu del número especial “Discourses, Actors and Citizens in the Communicative Construction of Conflicts: The Catalan Case” ha estat aproximar-se als aspectes comunicatius del conflicte català des d’una vessant acadèmica, més enllà de la voràgine de l’actualitat.

A més dels coeditors, hi participaran autors i autores que han publicat llibres al voltant dels aspectes comunicatius i periodístics del conflicte català en el període 2012-2017. Així, el debat comptarà amb la presència d’Arantxa Capdevila, investigadora de la URV, que ha publicat Usos políticos de la metáfora, Marc Martínez Amat (Tota la veritat), Guillem Martínez (Caja de Brujas, La Gran Ilusión o 57 días de Piolín) i Albert Mercadé (I ara què?). L’acte clourà amb un torn de preguntes obert al públic assistent.

Lugar ↑ subir