Emagister Eventos

Organizado por eLearn Center

IV What if... Beer?

  • Fechas:

    Del 07/05/19 al 07/05/19

  • Lugar:

    UOC Rambla poble nou 156, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

IV What if... Beer?

 

Aneu amb el cotxe i de sobte apareix una pilota al mig del carrer que us fa frenar de cop. Resulta que aquell dia es feia una festa aniversari i ningú no sabia que hi hauria nens jugant en aquella zona. Us imagineu que existís un sistema que ens hagués avisat que era perillós passar per aquella zona aquell dia? O fins i tot, us imagineu que els senyals de perill no fossin estàtics a la ciutat, sinó que fossin dinàmics i ens apareguessin quan realment existeix el perill? Com de prop o lluny estem d’aquest futur hipotètic?

 

El grup de Complex Systems de l'IN3 treballa, entre d'altres, en l'àmbit de urban data science. Combina elements de sistemes complexes, deep learning i sistemes d'informació geogràfica (SIG) i en el seu projecte en seguretat vial, estudien quins factors estructurals contribueixen a la perillositat en l'espai públic. Per fer-ho, han utilitzat gairebé un milió d'imatges de Google Street View i dades reals d'accidentalitat a Barcelona i Madrid. Combinant ambdues col·leccions, poden assignar un grau de perillositat per un vianant o per un vehicle a una imatge qualsevol de la ciutat.

 

De totes aquestes qüestions ens en parlarà en Javier Borge Holthoefer el proper 7 de maig, a la IV edició del What if?… Beer que tindrà lloc a la cuina del 22@ a les 17h.

 

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados