Emagister Eventos

Organizado por Proyectos Gestión Conocimiento

Business Corner - Proyectos Gestión Conocimiento

  • Fechas:

    Del 24/09/15 al 24/09/15

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Sales Burriac i Laia l'Arquera, Mataró, Maresme, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El proper dia 24 , Proyectos Gestión Conocimiento estarà present al Business Corner i us convida a participar-hi per donar a conèixer d’una manera útil, didàctica i constructiva la forma de generar sinèrgies en el nostre entorn de negoci mes proper, amb l’Atlas SBI, la seva Plataforma de Business Inteligence.

De 9’00 a 10’30 es farà una Sessió de presentació i treball: “Creació d’un quadre de comandament de vendes”

1.- L’eina: Atlas SBI

2.- Creació d’un Dashboard:

· Connexions a BDD

· Gràfics

· Selectors

· Gauge

· Taules de dades

· Taules dinàmiques

· Drill Down

La sessió s’adreça a empreses de tecnologia y consultors de negoci, que vulguin conèixer una proposta innovadora de Business Intelligence, així com empreses que estiguin pensant en implantar un quadre de comandament o un sistema de control de gestió.

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Xavier Plaza: Enginyer Superior en informàtica per la UPC i MBA per ESADE. Format en estratègia empresarial al Henley Management College (Regne Unit) i en direcció d’equips en la Weatherhead School of Management (EE.UU).

Més de 25 anys d’experiència en el desplegament de sistemes d’informació en tot tipus de empreses, tant a l'ámbit privat com en el públic.

Cofundador de Proyectos en Gestión del Conocimiento, empresa especialitzada en el diseny i la implantació de sistemes de Business Intelligence, realizant projectes en empreses d’España, Estats Units i Xile.

Professor d’Informàtica Aplicada a la Gestió en la Universitat Oberta de Catalunya i projectes de fi de carrera en l’àrea del disseny de magatzems de dades i sistemes de Business Intelligence.

Eventos relacionados