Emagister Eventos

Organizado por Proyectos Gestión Conocimiento

Business Corner PGConocimiento

  • Fechas:

    Del 17/05/16 al 17/05/16

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Sales Burriac i Laia l'Arquera, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Workshop: Implantació Business Intelligence a l’Administració Local

A la era de la digitalització sorgeix, com a conseqüència, la economia del coneixement que es caracteritza per ser un recurs il·limitat que quant més es comparteix més riquesa genera. Dins aquest context, les administracions publiques tenen un paper fonamental perquè al no competir entre elles poden, i de fet ho estan fent, desenvolupar aquest tipus d’economia.

Atlas SBI s’ha convertit de facto en la plataforma d’Smart Business Intelligence gràcies a la facilitat per a compartir els desenvolupaments realitzats amb altres organitzacions

El proper dia 17 de maig ens reunim per a compartir i explicar els projectes d’implantació de Business Intelligence dins l’Administració Local, amb la intenció de que els participants puguin aprofitar tant les idees com els desenvolupaments efectuats

Agenda:

· Presentació
· Indicadors Adm. Electrònica
· Quadres Comandament Serveis Socials
· Quadre Comandament Policia Local
· 360º del Ciutadà
· Eleccions en Obert
· Integració Atlas SBI amb altres aplicacions
· Pressupost Obert
· Indicadors Igualtat de Gènere
· Road map d’Atlas SBI

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Xavier Plaza: Enginyer Superior en informàtica per la UPC i MBA per ESADE. Format en estratègia empresarial al Henley Management College (Regne Unit) i en direcció d’equips en la Weatherhead School of Management (EE.UU).

Més de 25 anys d’experiència en el desplegament de sistemes d’informació en tot tipus de empreses, tant a l'ámbit privat com en el públic.

Cofundador de Proyectos en Gestión del Conocimiento, empresa especialitzada en el diseny i la implantació de sistemes de Business Intelligence, realizant projectes en empreses d’España, Estats Units i Xile.

Professor d’Informàtica Aplicada a la Gestió en la Universitat Oberta de Catalunya i projectes de fi de carrera en l’àrea del disseny de magatzems de dades i sistemes de Business Intelligence.

Eventos relacionados