Emagister Eventos

Vols ser mentor/a?

  • Fechas:

    Del 04/10/16 al 04/10/16

  • Lugar:

    C. de l'Escorxador, s/n, Reus, Reus, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El Projecte Rossinyol és un programa de mentoria social inclusiva que posa en comú a voluntariat universitari amb nens i nenes d’educació primària i secundària. L’Associació Quilòmetre Zero promou aquest projecte en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya.

Es tracta d’un projecte en què l’alumne universitari acompanya al llarg d’un curs nens i nenes de primària i secundària amb la finalitat de proporcionar als infants suport social, cultural i lingüístic, consell, amistat, reforç i un exemple positiu.

Des de l’Associació Quilòmetre Zero es facilita formació i suport al voluntariat i un seguiment amb tutors regulars durant el curs. A la UOC podràs reconèixer fins a 3 crèdits optatius si ets estudiant de grau i 1,5 crèdits de lliure elecció si ets estudiant de llicenciatura, diplomatura o enginyeria tècnica.

Si vols rebre més informació envia un correu a: rossinyoltgn1415@gmail.com o aqzeroprojects@gmail.com o vine a la xerrada informativa que farem el proper dimarts 4 d’octubre a les 19.00 hores a la Seu de Reus. Cal inscripció prèvia per assistir a la xerrada.

Lugar ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir