Emagister Eventos

Organizado por UOC

Trobada informativa: Lliga de Debat Universitària 2020

 • Fechas:

  Del 29/11/19 al 29/11/19

 • Lugar:

  Universitat Oberta de Catalunya, Av. Tibidabo, 39-43, 08035 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Des de la UOC busquem persones que vulguin formar part de l'equip de debat per participar en la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, en la seva edició de 2020 que tindrà lloc del 27 al 30 d'abril a la Universitat Rovira Virgili de Tarragona.

La lliga de debat Universitària té per objectiu fomentar l'ús de la paraula entre els i les estudiants de la Xarxa, a través de l'enfrontament dialèctic entre diversos equips en el qual s'haurà de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d'actualitat, que aquest any és:

 

"L'actual sistema educatiu garanteix el progrés de les persones?"

 

T'agradaria potenciar capacitats com el treball en equip, l'argumentació i la posada en escena? Vols aprofitar per fer-ho en un entorn universitari, juntament amb estudiants d'altres universitats del territori de parla catalana?  No t'ho pensis dues vegades i vine a aquesta trobada, on t'explicarem com funciona la lliga tot fent un cafè a la seu central de la UOC.

Assistir a la trobada no implica cap compromís per part teva. L'equip de debats que va participar en edicions anteriors compartiran la seva experiència i t'informaran de tot el que implica formar part de l'equip de debats de la UOC per a 2020.

 

Qui pot participar 

La participació està oberta a tot l’alumnat de la UOC matriculat en el curs acadèmic 2019-2020. Si hi estàs interessat/da, inscriu-te a aquesta trobada.

 

T'hi esperem!

 

Lugar ↑ subir

Vídeos ↑ subir

 • Debat UB - UOC _ Lliga de Debat Universitària 2019
 • Debat UdL-UOC _ Lliga de Debat Universitària 2019
 • DEBAT UIC - UOC 2ª Intervenció Equip de Debat de la UOC 2018
 • DEBAT UPV-UOC 1ª Intervenció Equip de Debat de la UOC 2018
 • Debat URV - UOC _ Lliga de Debat Universitària 2019
 • DEBAT URV-UOC 3ª Intervenció Equip de Debat de la UOC 20108

Eventos relacionados