Emagister Eventos

Organizado por UACU

Nova Lliga de Pàdel al TecnoCampus!

  • Fechas:

    Del 04/04/16 al 17/06/16

  • Lugar:

    Centre Atlètic Laietània, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El pàdel és un esport de pilota en què s'enfronten dues parelles de jugadors. L'objectiu del joc és colpejar una pilota amb una pala per fer-la passar per damunt d'una xarxa que separa els dos espais del camp, un per cada equip, de manera que l'adversari no la pugui tornar.

El TecnoCampus, en col·laboració amb Junts per l'Esport, organitzem aquesta lliga per a tots els estudiants i personal del centre universitàri i empreses del parc tecnològic, per a poder gaudir de l'esport, l'exercici físic i passar-ho bé.

Equips

Mixtes o no, de dues persones. Si no tens equip, et pots apuntar individualment i nosaltres t'ajuntarem amb altres persones que tinguin la teva disponibilitat.

Lloc

Centre Atlètic Laietània: quatre pistes de pàdel preparades per a que gaudeixis el màxim possible.

Període i funcionament

Depenent del nombre d'inscrits i d'equips, s'organitaran eliminatòries, partits lliures, etc. La intenció és fer el màxim nombre de partits, de manera que pugueu aprofitar i gaudir aquesta activitat esportiva al màxim.

Cost

El preu d'aquesta activitat és de 3€ per als que ja són usuàris de l'Abonament de Junts per l'Esport i 15€ per a aquells que només participin a la Lliga de Pàdel. Les inscripcions estan obertes fins el 29 de març.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados