Emagister Eventos

Nit Europea de la Recerca

  • Fechas:

    Del 27/11/20 al 27/11/20

  • Lugar:

    Universitat de les Illes Balears, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Amb l'objectiu d'acostar la ciència a la societat, la Universitat de les Illes Balears s'uneix al grup G9 d’universitats per celebrar, amb el suport de la Comissió Europea, la Nit Europea de la Recerca el 27 de novembre.

Hem preparat activitats per a totes les edats perquè pugueu conèixer millor la recerca que es fa a la UIB i també els nostres investigadors.

Programació UIB

​Visitau l’exposició del 26 al 30 de novembre a l’estació intermodal de Palma

  • "Escape Room" en líniaDescobreix si tens ànima d’investigador.

Dia 27 de novembre, de 17 a 23 h, en línia

Dia 27 de novembre, a les xarxes socials i al nostre canal de Youtube, converses entre investigadors i personatges de la societat de les Illes Balears.

Si també creiu que cal fer visible la feina dels investigadors i investigadores, participa-hi a través de les xarxes socials amb les etiquetes #NitRecerca2020 i #NightSpain. Podeu aconseguir una màscara higiènica de la Nit de la Recerca.

  • A més, en la secció Un viatge al món de la boca, pots trobar altres vídeos sobre salut bucal i mesures per augmentar l'eficàcia de la màscara higiènica.
  • I en el programa de ràdio Ciència nocturna, al canal de Youtube del projecte S-TEAM, trobaràs una entrevista amb investigadors de les universitats del grup G-9, entre ells, Claudio Mirasso, catedràtic de Física de la UIB. 

 

Què és la Nit Europea de la Recerca?

Aquesta cita s'emmarca en una iniciativa cofinançada per la Unió Europea que permet que més de 300 ciutats del continent celebrin esdeveniments per divulgar el coneixement generat a les institucions científiques.

Enguany, atesa la situació provocada per la pandèmia COVID-19, les activitats que organitza la UIB es duran a terme de manera virtual.

L’objectiu és acostar la recerca, la innovació i els seus protagonistes, els científics, als ciutadans d’una manera planera i entretinguda.

Qui la promou?

La Nit Europea de la Recerca és un projecte europeu de divulgació científica promogut per la Comissió Europea en el marc de les accions Marie Sktodowsca-Curie del programa Horizonte 2020.

La UIB participa a la Nit Europea de la Recerca amb el projecte NIGHT SPANISH TEAM del grup G9 d’universitats, amb el suport del programa Horizonte 2020 de la Comissió Europea. Les universitats participants són les de Cantàbria, Castella-la Manxa, Extremadura, Illes Balears, Oviedo, País Basc, Pública de Navarra i Saragossa, i hi col·labora la Universitat de La Rioja. En trobareu més informació a nitrecercag9.es.

#NightSpain #NitRecerca2020 #EuropeanResearchersNight
 
 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados