Emagister Eventos

Organizado por Estudis de Dret i Ciència Política UOC

COL·LOQUI: NOUS PERFILS PROFESSIONALS PER A UNA NOVA ADMINISTRACIÓ

  • Fechas:

    Del 12/09/18 al 12/09/18

  • Lugar:

    AvingudaTibidabo,39 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El programa de Gestió i Administració Pública (interuniversitari: UOC, UB) dels Estudis de Dret i Ciència Política organitzarà el 12 de setembre a l’Avinguda Tibidabo, 39-43 de Barcelona un col·loqui obert als estudiants de la UOC en general que tinguin interès en conèixer les sortides professionals que ofereix l’accés a l'Administració Pública, així com les feines relacionades amb organismes públics. Tot i que qualsevol estudiant de la UOC pot estar interessat en conèixer el perfil dels professionals que treballen en una Administració pública, la xerrada es dirigeix especialment als estudiants del Grau de Gestió i Administració Pública (interuniversitari, UOC,UB), als estudiants del grau de  Dret que vulguin encaminar la seva activitat professional cap a l'Administració Pública i també als estudiants del Màster d’Administració i Govern Electrònic i del Màster d'Anàlisi Política.

 

Intervindran:

 

  • Dr. Ramon Galindo, amb la ponència titulada "L’empleat públic en una Administració en transformació".
  • Dr. Benja Anglès amb la ponència titulada “Funció pública: reclutament o selecció”.
  • Dr. Andreu Orte del Molino farà una intervenció amb el títol "Nous perfils professionals a l'administració: gestió de coneixement i valor afegit al servei de la presa de decisions".

Modera:

  • Dra. Maria Julià Barceló, directora del Grau de Gestió i Administració Pública (interuniversitari: UOC, UB).

També comptarem amb la presència de Cristina Gascón Buil del Servei del Butlletí de la Província de Barcelona que farà una breu explicació del Cercador d' Informació i Documentació Oficials (CIDO) de la Diputació de Barcelona.

 

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados