Emagister Eventos

Beques Càtedra de la Mar Iberostar

 • Fechas:

  Del 06/06/19 al 06/06/19

 • Lugar:

  Universitat de les Illes Balears, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Grup Iberostar i la Universitat de les Illes Balears van signar en 2018 la creació de la Càtedra de la Mar Iberostar, que té com a objectius:

 • Fomentar la formació especialitzada en tots els camps relacionats amb la recerca, la gestió i la conservació del medi marí
 • Impulsar la recerca en el camp de l'ecologia marina i àmbits de coneixement afins, facilitant la creació de nous grups de recerca i la formació de personal investigador especialitzat
 • Impulsar la transferència del coneixement mitjançant l'elaboració d'estudis centrats en els problemes ambientals del medi marí que afronten les empreses turístiques i mitjançant l'organització de cursos, conferències, seminaris i taules rodones, amb l'objectiu de promoure l'ús sostenible dels recursos marins i sensibilitzar a la societat sobre la importància de la conservació del mar.

Càtedra de la Mar Iberostar forma part del compromís adquirit a través del moviment “Ona de Canvi” que va néixer en el si de Grup Iberostar. Des de la companyia hotelera volen donar als mars i oceans el valor que es mereixen i contribuir de forma activa a la seva protecció. Aposten fermament per l'orientació científica dels seus projectes de sostenibilitat i aquesta Càtedra és una oportunitat d'investigar en un àmbit que conforma la nostra identitat.

Amb la Càtedra es fomenta la recerca en ecologia marina i es formen nous equips de recerca que treballen, entre altres línies, en l'estudi de la posidònia. Aquesta iniciativa, el conveni de la qual de col·laboració es va signar al juny de 2018, afavoreix la interacció entre docència, recerca i la transferència del coneixement entre els sectors implicats.

Amb aquest propòsit, la Càtedra de la Mar Iberostar fa pública la creació d'una sèrie d'ajudes dirigides a joves investigadors/as en els camps relacionats amb la recerca, la conservació i la gestió del medi marí, i en el marc de les tres línies d'acció d' “Ona de Canvi”, que són la salut costanera, el consum responsable de peix, i l'impacte del plàstic d'un sol ús en aquest mitjà.

La Càtedra de la Mar Iberostar de la UIB convoca tres categories d'ajudes i premis:

 • Ajuts i premis a l'exposició de treballs de recerca (Ajuda 1)
 • Ajuts per a estimular la mobilitat dirigida a doctorands (Ajuda 2)
 • Ajuts per a la creació de projectes de recerca dirigit a doctorats (Ajuda 3)

 

La data límit per presentar candidatures és el 6 de juny 2019 a les 14 hores.

Per a qualsevol consulta poden telefonar al 971 25 96 83.

 

Per a més informació sobre el moviment “Ona de Canvi”, poden consultar la web www.waveofchange.com

 

 

Lugar ↑ subir