Emagister Eventos

Organizado por Serveis Campus

Abonament anual esports TecnoCampus 2019-20

 • Fechas:

  Del 16/07/19 al 15/06/20

 • Lugar:

  Tecnocampus Mataró , Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El TecnoCampus aposta per l'esport amb un abonament esportiu per estudiants del centre en  col·laboració amb diferents clubs esportius de Mataró, de la mà de l'associació Junts per l'Esport. Aquest abonament anual, a un preu molt competitiu de 59€, et permetrà accedir a les instal·lacions esportives, a determinades activitats dirigides i la possibilitat de participar en les diferents lligues esportives universitàries que s’organitzaran conjuntament amb els clubs. 

Per a accedir als centres, aquest any hauràs d'utilitzar el carnet digital d'Estudiant

 • Ús de les instal·lacions del Centre Natació Mataró (ubicació), de dilluns a divendres entrant entre les 7.00h i les 15.00h i caps de setmana en els horaris d'obertura de les instal·lacions.

Per accedir al Centre Natació Mataró cal registrar-se i adquirir la polsera individual d’accés que té un cost de 2,5 euros. Aquest tràmit es realitzarà un sol cop a la primera utilització.

Els estudiants podran fer ús lliure de totes les instal·lacions però no participar a les activitats dirigides, excepte aquelles que s'organitzin específicament per aquest fi. L'ús de les instal·lacions i serveis es regirà per les normes i procediments recollits al reglament de règim intern i que són d'obligat compliment pels associats. L’accés a les instal·lacions es pot limitar en cas d’afluència molt alta d’abonats en un mateix horari.

 • Ús del Centre Atlètic Laietània (ubicació), de dilluns a divendres. Ús de les pistes de pàdel, tennis i frontò de dilluns a dijous 9.00h a 18.00h i divendres de 9.00h a 15.00h. Les pistes es reservaran al 937904740 (consergeria de tennis). Es podran reservar el dia anterior al partit. Caldrà donar noms i cognoms dels jugadors per telèfon i quan vinguin caldrà presentar el carnet digital de Junts per l’Esport.

 

 • Accés a l'Estadi Municipal d’Atletisme (ubicació) de 15.00h a 17.00h, cada dia de dilluns a divendres.

 

 • Camp Municipal de Futbol del Pla d’En Boet (ubicació): dimarts, dimecres, dijous i divendres de 12.00h a 15.30h per a les activitats de Futbol 7. Competició anual del 9 de gener al 18 de maig. Lliga de Futbol 7


 

Política de cancel·lació i devolució de l’abonament

Un cop s’ha realitzat la inscripció al programa Junts per l’Esport només serà possible aconseguir el reemborsament íntegre de l’abonament en els següents casos:

 • - En cas que l’estudiant hagi cursat una sol·licitud de renúncia dels estudis de grau i aquesta hagi estat acceptada.

 • - En cas que l’estudiant hagi estat reassignat per l’Oficina d’Accés a la Universitat a un altre centre.

 • - En cas que tots els centres involucrats es vegin obligats a tancar els seus establiments per motius de salut.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados