Emagister Eventos

Organizado por Unitat d'Igualtat de la UOC

8 de març Dia Internacional de les Dones - La ciutat de les dones: un itinerari històric per Barcelona

  • Fechas:

    Del 11/03/17 al 11/03/17

  • Lugar:

    Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, la Unitat d’Igualtat de la UOC organitza una ruta a peu per diferents espais del Barri Gòtic de Barcelona, vinculats a dones protagonistes de la història que han estat silenciades per la història oficial. De la mà de les protagonistes, recorrerem la història de Barcelona, des de l’època romana fins a l’actualitat, i els espais que en van ser testimonis.
Amb aquesta ruta volem contribuir al coneixement de la genealogia femenina en la construcció dels espais simbòlics i en l’esdevenir de la nostra història i en el sosteniment de la nostra societat.
La ruta tindrà lloc el dissabte, 11 de març, de les 10:00h a les 12:30h. L’itinerari té una durada de 2 hores i 30 minuts.
El punt de trobada serà al Passeig de Gràcia, núm. 1 (cantonada amb Plaça Catalunya), a les 9:45h. El punt de finalització de la ruta serà la Plaça de Rei.
Durant l’itinerari es farà ús de radioguies. La inscripció a la ruta és gratuïta, però és imprescindible registrar-se en aquesta web. Les places són limitades.

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

  • Unitat d'Igualtat de la UOC
  • Vicerectorat de Globalització i Cooperació de la UOC