Emagister Eventos

Organizado por Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, Institut Català de la Salut - Gerència territorial de les Terres de l'Ebre, Facultat d'Infermeria de la URV, campus Terres de l'Ebre i Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Tarragona, entre altres

X Jornades d'Infermeria de les Terres de l'Ebre

  • Fechas:

    Del 29/11/18 al 30/11/18

  • Lugar:

    Aula Magna, Campus Terres de l'Ebre, Avinguda Remolins, 13-15, Tortosa, Tortosa, Bajo Ebro, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La humanització de les cures d'infermeria centrarà la temàtica de les X Jornades d'Infermeria de les Terres de l'Ebre en les quals es presentaran ponències com l'atenció centrada en la persona o la humanització a través del cinema. També s'han programat tallers on s'analitzaran temes com la conducta suïcida, el Mindfulness o l'aromateràpia. 

La principal novetat d'enguany de les Jornades d'Infermeria són la incorporació d'un concurs de fotografia sobre cures infermeres i la difusió d'experiències a través de pòsters o comunicació oral.

La inauguració d'aquestes jornades tindrà lloc el dijous a les 15:30 hores, tot i que començaran al matí; mentre que el divendres al matí es procedirà al lliurament dels premis d'Infermeria que atorguen la Fundació Cinca Piqué i Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Facultat d’Infermeria de Tortosa URVCampus Terres de l’Ebre.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç

Lugar ↑ subir