Emagister Eventos

Sessions informatives de graus 2019

  • Fechas:

    Del 10/05/19 al 10/05/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

SESSIONS INFORMATIVES DE GRAU DEL 10 DE MAIG

El TecnoCampus organitza de nou Sessions Informatives en els àmbits de l’empresa, tecnologia i salut el proper 10 de maig per la tarda. Es tracta d’una jornada d’orientació universitària per informar, resoldre dubtes i mostrar les instal·lacions del campus amb visites guiades.

Aquesta activitat va dirigida a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius, per ajudar-los en el procés de decisió del seu futur universitari. Durant la sessió, conduïda pels coordinadors de cada grau i amb intervencions d’estudiants s’informarà dels continguts acadèmics i sortides professionals de cada titulació.

El TecnoCampus ofereix el curs 2019-20 un total de 17 graus i dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, empresa i salut.

Període d'inscripció: del 12 d'abril al 9 de maig. 

 

RECORDA QUE LA JORNADA DE SESSIONS INFORMATIVES DEL 10 DE MAIG S’ESTRUCTURA EN:

1. Tota l’oferta de graus en una sola jornada:  Informa’t en una sola jornada dels 17 graus i dobles titulacions en els àmbit d’empresa, tecnologia i salut.

Títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra

2. El millor assessorament: Estudiants universitaris, coordinadors i personal d’administració i serveis t’ajudaran en el procés de decisió, per a que escullis el grau més adequat segons els teus interessos.

3. Sessions informatives de cada grau: Tindràs disponibles sessions informatives de cada titulació, per a que coneguis tots els detalls abans de fer la preinscripció.

4. Internacionalització, professionalització i emprenedoria: T’expliquem els punts forts d’estudiar al TecnoCampus, en un entorn únic on afavorim la internacionalització, l’emprenedoria i la connexió amb el món professional.

5. Visita les instal·lacions: Farem visites guiades a les instal·lacions, per a que coneguis aules, laboratoris i un entorn inigualable.

 

Més informació:

Et deixem el vídeo resum de la Jornada Portes Obertes del 6 d'abril de 2019. Clica a la imatge!

Lugar ↑ subir