Emagister Eventos

Reunió informativa per a PDI: Participació com a expert en la defensa del caràcter innovador de projectes d’R+D+I empresarials

  • Fechas:

    Del 06/03/19 al 06/03/19

  • Lugar:

    Aula de Graus, Edifici Antoni M. Alcover i Sureda, UIB, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

L'objectiu d'aquesta sessió és presentar una oportunitat de col·laboració amb l'empresa consultora en finançament d’R+D+I F. Iniciativas, per defensar projectes empresarials i obtenir la certificació corresponent per a deduccions fiscals.  

El senyor Alexis Franco, consultor de l’empresa F.Iniciativas, farà una breu presentació de l'empresa, explicarà el paper que té en el flux de gestió de les deduccions fiscals per R+D+I, i presentarà el marc d'ajudes i els peritatges tècnics que duen a terme habitualment. Seguidament, s'explicarà el procés operatiu que l'empresa manté amb col·laboradors externs, s’exposaran exemples de projectes i el detall de l'abast de la tasca que hauran de dur a terme els investigadors interessats. 

F. Iniciativas pretén crear un pull d'experts en diferents disciplines que estiguin disposats a col·laborar en la defensa del caràcter innovador dels projectes d'R+D+I dels seus clients, amb la finalitat que aquests puguin obtenir una sèrie de beneficis fiscals i econòmics per tirar endavant aquest tipus d'activitats. 

Els requisits de l'empresa per a aquest tipus de col·laboració són els següents:

  • coneixement tècnic i científic en l’àrea corresponent 
  • capacitat de síntesi i redacció d'informes tècnics
  • no prestar servei com a avaluador de projectes per a entitats certificadores acreditades, per evitar conflicte d'interessos

F.iniciativas demana experts en determinades disciplines tecnològiques.

 

Consulta aquí les disciplines per codi UNESCO

 

            

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados