Emagister Eventos

Píndoles Social Media: "Els nadius digitals no existeixen. Els gurús dels social media, tampoc"

  • Fechas:

    Del 15/06/17 al 15/06/17

  • Lugar:

    9.30 h, Octubre Centre de Cultura Contemporània, C. Sant Ferran 12, València, Valencia, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 
"PROSPECTE"
 
Composició
 
El principi actiu de les píndoles Social Media de la UOC és el coneixement d’experts de l’àmbit, reconeguts professionals en exercici, que comparteixen el bagatge i anàlisi sobre temes concrets de la seva activitat, de manera presencial i en format xerrada, amb tothom que hi estigui interessat.
 
 
Indicacions
 
Aquestes píndoles estan indicades tant per als professionals que ja es dediquin a l’àmbit (per aprofundir en temes concrets i resoldre dubtes gràcies a l’expertesa dels col·legues ponents) com per als no iniciats (per descobrir aspectes fonamentals de la gestió i l’estratègia en social media).
 
 
Posologia
 
Les píndoles Social Media UOC es poden prendre periòdicament, de manera directa i presencial, en diferents seus del territori espanyol. Tanmateix, també es poden consumir en diferit, gràcies a la publicació del seu enregistrament en el canal YouTube de la UOC.
 
La universitat informarà puntualment a través dels seus canals de comunicació (portal, Twitter, etc.), amb l’etiqueta #socialmediaUOC, dels actes previstos, que poden ser pre-work (cap a les 9.00 del matí, amb un cafè entre mans per estimular el començament de la jornada laboral) com post-work (cap a les 19.00 hores, amb una beguda relaxant per acabar la jornada amb una bona reflexió sobre el tema).
 
 
Contraindicacions
 
Cap ni una.
 
 
Efectes secundaris
 
Increment de la fascinació per les possibilitats professionals que ofereixen els social media. Actualització professional. Estimulació positiva. 
 
 
Interaccions
 
El networking amb col·legues del territori i amb grans professionals està garantit.
 
 
Preu
 
Gratuït, però cal fer inscripció per tal de garantir la bona organització de cada acte.
 
 
 

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados