Emagister Eventos

Organizado por Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació (UOC)

Nous reptes per al brànding

  • Fechas:

    Del 28/05/19 al 28/05/19

  • Lugar:

    Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107, 08008 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 
Segons l'estudi Meaningful Brands el 75% de les marques a nivell mundial podrien desaparèixer i als consumidors no els importaria. En un mercat hipersaturat com l'actual, podem tenir contacte cada dia amb prop de 3.000 marques i solament una de cada quatre ens resulta realment rellevant. Diferenciar-se no és tasca fàcil. Però no impossible.
 
En el proper #mustvertisingUOC del Màster Universitari d'Estratègia i Creativitat en publicitat reunirem a tres prestigiosos professionals del brànding per parlar de reptes des de tres perspectives que no ens deixaran indiferents.

 

Carlos Puig

La Teoria dels Cocos

Les marques són creades per persones per a persones i solament connectem amb aquelles que ens aporten un significat, alguna cosa en què creure que transcendeix al propi producte o servei. Parlar de marca no és parlar de logotips o de publicitat. Parlar de marca és parlar de significats. I aquest significat és el generador de confiança.

 

Cristina Vicedo

Com sobreviure en l'era de Tinder

Vivim en una era en la qual el consumidor demanda experiències i espera sorprendre's. En una economia en què estem acostumats a la saturació d'oferta i de missatges és més important que mai disposar d'una proposta de valor diferencial. Una proposta capaç de persuadir i d'enamorar.

 

Javier Velilla

El pessimisme com a palanca estratègica en el brànding

Lluny de ser un punt de vista desfavorable, el pessimisme pot ser una perspectiva que aporti més rendiment a la construcció i gestió de marques. Pensa malament i encertaràs. El resultat? Propostes de valor més realistes, protocols que prevenen la desviació, expectatives alineades amb l'acompliment, plans de formació i contingència, guardians de marca... Podem aprendre molt d'aquelles marques que es preparen per al pitjor.

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

 

Dimarts 28 de maig de 2019.

 

18:30 h: Benvinguda i presentació del conveni de col·laboració entre UOC i aebrand, a càrrec de la directora acadèmica del Màster Universitari d'Estratègia i Creativitat en Publicitat, Sílvia Sivera.

 

18:45 h: La Teoria dels Cocos (Carlos Puig).

 

19:10 h: Com sobreviure en l'era de Tinder (Cristina Vicedo).

 

19:35 h: El pessimisme com a palanca estratègica del brànding (Javier Velilla).

 

20 h: Debat i torn de preguntes dels assistents.

  

20:30 h: Copa de cava i meetup d'apassionats del brànding.

 

21 h: Tancament del recinte.

 

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados