Emagister Eventos

Organizado por Servei Emprenedoria TecnoCampus

NIT DELS EMPRENEDORS

  • Fechas:

    Del 17/11/16 al 17/11/16

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Foyer, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La Nit dels Emprenedors és un punt de trobada anual d’emprenedors, startups i empreses del territori. Enguany la companyia ImproShow dinamitzarà i presentarà la vetllada, que com l’any passat tindrà un format participatiu i se celebrarà al Foyer del Centre de Congressos del TecnoCampus.

Al llarg de la Nit es farà el lliurament dels premis a l’emprenedoria Creatic, que el 2016 arriben a la setzena edició, i que organitzen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, amb el patrocini de les empreses Sirsa i Banc de Sabadell.

En el transcurs de la vetllada també es farà l’entrega dels Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions a empreses i entitats del territori per part de l'Ajuntament de Mataró.

Enguany gaudirem d’un espectacle diferent, obert a tots els interessats a assistir-hi. No us el podeu perdre!

Aforament limitat. Inscripcions obertes.

Programa

19h Acreditacions dels assistents

19:30h Inici de l’acte

Benvinguda a càrrec de la presidenta de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillen.

Presentació dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les organitzacions, a càrrec del regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell.

Lliurament dels premis Creatic.

Cloenda a càrrec de l’alcalde de Mataró, David Bote.

Lugar ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados