Emagister Eventos

Descripción ↑ subir

Jornada de Portes Obertes Online
 NOVA DATA / NOU FORMAT
 

Vine el 9 DE MAIG a la Jornada Portes Obertes Online del TecnoCampus i et podràs informar sobre el grau que t’interessi, podràs parlar amb el professorat i amb estudiants del TecnoCampus, fer una visita virtual de les instal·lacions i molt més!

 

La Jornada de Portes Obertes virtual comença a les 10h i acaba a les 19h. L'horari de cada sessió informativa de grau la trobaràs quan seleccionis el grau que t'interessa, com també pots consultar a la graella següent:
 
 
 
 

LES PORTES OBERTES S'ESTRUCTUREN EN:

  • Benvinguda als assistents per part del coordinador/a del grau.
  • Sessions informatives de cada grau. El coordinador/a de cada titulació presenta el pla d'estudis i els trets característics del grau o la doble titulació, amb la col·laboració d'un estudiant. Les sessions duren una hora aproximadament. Consulta tota l'oferta acadèmica dels graus i les dobles titulacions en el següent enllaç.
  • Intervenció d’un estudiant de la titulació.
  • Torn de preguntes.

També realitzarem:

Sessions informatives de Gestió Acadèmica.

Us informarem sobre temes de finançament de matrícula, el programa de beques, les via d’accés a la universitat....

       Sessions informatives sobre Serveis Campus

En aquesta sessió us informarem sobre les carreres professionals, la mobilitat internacional del campus i de les activitats i serveis de la unitat de vida universitària, on tractarem temes com l'allotjament, el programa d'esports per a estudiants universitaris, i molt més.  

 

Com funciona la inscripció?

En el moment d’inscriure’t a les sessions informatives dels graus, el sistema t'enviarà un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció i el detall de les sessions a les quals t'has apuntat.

Uns dies abans de la Jornada Portes Obertes Online t'enviarem un correu electrònic i t'indicarem l’aula virtual on hauràs d'entrar i la contrasenya per assistir a la sessió informativa seleccionada

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

 

Vídeos ↑ subir

  • OFERTA ACADÈMICA 2019-2020
  • Resum de la Jornada Portes Obertes 2018
  • VIU EL TECNOCAMPUS 2020

Eventos relacionados