Emagister Eventos

Jornada per a dones empresàries i emprenedores

  • Fechas:

    Del 05/03/16 al 05/03/16

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

QUÈ ÉS?

ALIMENTA EL TEU NEGOCI és una jornada organitzada per l’Associació Dóna’t un impuls per a dones empresàries i emprenedores que se celebra en el marc del Dia Internacional de les Dones.
És el segon any consecutiu que s’organitza aquesta jornada, centrada en la dona empresària i donant protagonisme a la persona per davant de l’empresa. Perquè una empresa funcioni bé, l’empresària ha d’estar bé amb ella mateixa. L’esdeveniment és un espai de reflexió i impuls a totes aquelles dones que tenen una empresa, que estan començant o que s’ho estan plantejant.

OBJECTIUS DE LA JORNADA

Donar major visibilitat social i empresarial a la dona.
Veure que el benestar personal beneficia a la millora empresarial.
Esdevenir un espai d’intercanvi, epicentre de contactes i sinèrgies.

PER QUÈ ASSISTIR-HI?

Perquè és una jornada dinàmica amb conferències, tallers i networking.
Perquè sortiràs amb idees per poder elaborar una recepta pròpia d’èxit, per alimentar el negoci i fer-lo créixer.
Perquè realitzaràs contactes interessants i es compartiran xerrades amb d’altres dones empresàries.
Per a més informació, fes click en el següent enllaç

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

9 – 9.30h Recepció i Acreditacions.
9:35-9:45h BENVINGUDA a càrrec de:

Lorena Sánchez, (Presidenta Dóna’t un Impuls)

Sr. David Bote (Alcalde Ajuntament de Mataró)

Sra. Sonia Recasens (Diputada de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona)

9:50-10:50h INGREDIENTS: Lidera la teva vida personal i professional. Com sentir-te una dona d’èxit i expressar-ho al teu negoci.

Conferència Agafa el gust a l’èxit!

Carmen García Ribas

– A l’Auditori –

11-11:30h ELABORACIÓ: Descobreix i experimenta noves formes de conèixer i sentir-te bé en el teu propi cos.

Taller El plat fort ets tu!

Violeta Andreu

– Al Foyer-

11:30-12:00h Coffee break
12-12:40h ELABORACIÓ: Aprèn eines per posar a la pràctica el dia a dia del teu negoci.

Conferència La recepta empresarial de les xefs d’èxit.

Marta Zaragoza

– A l’Auditori –

12:45-13:30h DEGUSTACIÓ: Moment per tastar la recepta que has estat treballant.

Taller Life-Plan, una eina per liderar la teva vida.

Carmen García Ribas

– A l’Auditori –

13:30-14:00h NETWORKING:

El gust és meu!

Laura Inés Fernández

– Al Foyer-

14.30h Final de la jornada

Ponentes ↑ subir

Violeta Andreu
Violeta Andreu és directiva d’una de les majors empreses de restauració de Catalunya, dirigint 4 centres de treball. Diplomada en Direcció d’empreses d’hostaleria per la UAB, ha fet el curs de Intel·ligència Emocional a l’escola d’Abel Cortese i s’ha format com a coach personal amb Pilar Morales (Adaptic) i Eduardo Diez (Autoestima i Canvi).

Andreu també ha fet Dansa oriental amb Cristina Arribas, que l’ha portat a ser professora de burlesques a l’escola Té con Menta de Marina Salvador i en altres estils i expressions corporals. Col·labora amb empreses de formació en temes de desenvolupament personal, autoestima i valor personal. Creadora d’EquilibrY mètode pel desenvolupament IE a través del ball i la música, reforç d’autoestima i valor personal, ha treballat en el Mètode Angar per treballar IE a través de la música, Bollywood amb Mónica Arjona i és membre fundador del grup Kitty’s Cabaret. Amb la música i l’expressió corporal treballa tècniques per a la millora de l’autoestima i el desenvolupament personal

Marta Zaragoza
Economista, emprenedora i empresària, està especialitzada en direcció estratègica en clau de competències i desenvolupament de competències emprenedores i directives. Centra el seu treball en el col·lectiu de les dones emprenedores, directives i empresàries. El 2010 crea Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial, on es busca que les organitzacions tinguin una vida equilibrada i sostenible a través d’una direcció estratègica en clau de competències i amb la finalitat de contribuir a un model econòmic basat en el coneixement, l’interès social i la igualtat d’oportunitats.

És professora en el Màster de Creació d’empreses Creatives i Innovadores de Base Tecnològica a la UB, d’Orientació Professional i Emprenedoria a la URV i en Emprenedoria i Competències Directives a la UOC. En el 2012 publica el seu primer llibre Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor a través d’Edicions UOC. També és membre del consell assessor en economia en el Pla de Valors de la Generalitat de Catalunya (2014) i ha estat nomenada comAdvisory Board en temes socials en el projecte d’Innovació Tecnològica promogut per Acciona Infraestructures en el marc Horizon2020 (2015-2020).

Laura Inés Fernández

Consultora de negoci, experta en desenvolupament i gestió empresarial. Conferenciant. Coach executiva i Mentora. Professora universitària a IQS School of Management i EAE Business School. Ha publicat articles d’opinió per El Periódico. Laura és especialista en fer que les idees es converteixin en realitat.

Com entrenadora en habilitats directives ha col·laborat amb entitats tan diverses com Ajuntament de Mataró, ESADE, Condis o Novartis. Com a directora de projectes ha col·laborat per la Diputació de Barcelona i empreses privades. Finalment, com especialista en perspectiva de genere i empresa ha col·laborat amb la Generalitat, la Diputació de Barcelona, Ajuntaments i institucions educatives en programes de enfortiment i apoderament femení.

Carmen García Ribas

Professora universitària, assagista i conferenciant internacional. Especialista en comunicació, estratègia i lideratge per a directius. En la seva etapa com a periodista ha dirigit programes de ràdio i participat en diversos programes de televisió, on va ser corresponsal i enviada especial. Escriu articles d’opinió de diaris de tirada nacional.

Referent internacional en lideratge femení, ha desenvolupat la teoria de la gestió de la por en el lideratge i ha creat un mètode per què les dones a nivell individual i als entorns de la vida pública puguin treure el seu talent i lideratge. Dirigeix el Màster en lideratge Femení de la UPF i imparteix cursos i conferències sobre aquesta temàtica.

Eventos relacionados