Emagister Eventos

Organizado por Inergias

Jornada "Oportunitats comercials amb Moldàvia"

  • Fechas:

    Del 02/07/15 al 02/07/15

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Sales Burriac i Laia l'Arquera, Mataró, Maresme, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer al teixit empresarial del Maresme i en especial al sector tèxtil i de les TIC’s, la República de Moldàvia, país emergent d'Europa de l'Est situat entre Romania i Ucraïna, capdavanter a la Eastern Partnership, que ofereix excel·lents oportunitats com a destinació de baix-cost a l'Europa de l'Est. També permet aprofitar i beneficiar-se de les oportunitats de lliure comerç amb la UE i els països de la CEI i Turquia i és alhora una porta d’entrada al mercat Rus.

Es un bon moment, per donar suport a les empreses locals, establir relacions comercials i empresarials, posicionar els productes i serveis i facilitar l'accés als mercats de l'Est.

Actualment més de 600 empreses de Moldàvia, donen feina a més de 26.000 persones, i estan treballant en el sector de la indústria tèxtil, del calçat, del cuir i manufacturer. Aquest país gaudeix de mà d’obra amb experiència i tradició industrial de dècades i exporta al voltant del 80% dels bens produïts a la regió.

Durant la sessió informativa es presentaran les oportunitats d'inversió i incentius a Moldàvia (zones franques, parcs industrials i condicions generals) i les claus per establir-hi relacions comercials i empresarials. Proposem iniciar i reforçar les relacions comercials amb Europa de l’Est, a través de Moldàvia, com a porta d'entrada al mercat Rus.

Programa

09.00h - Recepció i Benvinguda als assistents

09.15h - Visita al Tecnocampus

09.45h - Presentació de Moldàvia

Sr. Veaceslav Sutchevici. Senior Investment Officer. Advising Primer Minister.

10.15h - Coffe break i espai de Networking

10.45h - Oportunitats de negoci i inversió, sector tèxtil i TIC

Sr. Veaceslav Sutchevici.

Sra. Diana Durnescu.

11.30h - Sinergies empresarials entre Moldàvia i Catalunya

Sra. Rodica Racovita i Lluís Sancliment. INERGIAS

11.30h - Debat i sessió de cloenda

Lloc: TECNOCAMPUS Mataró

Torre TCM2. Planta Baixa. Av. Ernest Lluch 32. 08302

Data i horari: Dijous, 2 de juliol de 2015 a les 9:00h. Places limitades.

Les empreses interessades poden sol·licitar entrevistes amb els ponents. Inscripcions gratuïtes enviant un correu a: rodica@inergias.com

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados