Emagister Eventos

Descripción ↑ subir

JORNADA DE PORTES OBERTES 2020

Vine el 18 d'abril a el Campus del TecnoCampus i et podràs informar sobre el grau d'interès, podràs parlar amb el professorat i estudiants del TecnoCampus, visitar les instal·lacions i molt més.

La Jornada de Portes Obertes comença a les 10h i acaba a les 18h. Els horaris de cada sessió informativa de grau la trobaràs quan seleccionis el grau que t'interessa. Si ho desitges, hi pots assistir amb acompanyants.
 
VIU EL TECNOCAMPUS, VIU LA UNIVERSITAT
Fes clic a la imatge
 

Com funciona l'acreditació?

En el moment d’inscriure’t a les sessions informatives dels graus, el sistema t'enviarà un email amb el resguard de la inscripciói i el detall de les sessions a les quals t'has apuntat. Mostrant el codi QR de la inscripció, l'entrada al TecnoCampus serà més ràpida.

Cada estudiant que s'incrigui a la sessió informativa de grau pot venir acompanyat per un màxim de dues persona.

 

LES PORTES OBERTES S'ESTRUCTUREN EN:

  • Recepció i benvinguda als assistents.
  • Sessions informatives de cada grau. El coordinador / a de cada titulació presenta el pla d'estudis i els trets característics del grau o la doble titulació, amb la col·laboració d'un estudiant. Les sessions duren una hora aproximadament. Consulta tota l'oferta acadèmica dels graus i les dobles titulacions en el següent enllaç.

  • Visites guiades cada mitja hora per les instal·lacions del parc. Cada visita té una durada aproximada d'uns trenta minuts, i la realitzen estudiants i professionals dels tres centres universitaris.

Lugar ↑ subir

Vídeos ↑ subir

  • OFERTA ACADÈMICA 2019-2020
  • Resum de la Jornada Portes Obertes 2018
  • VIU EL TECNOCAMPUS 2020

Eventos relacionados