Emagister Eventos

Organizado por Comunicacio Tecnocampus

Jornada de Portes Obertes 2018

  • Fechas:

    Del 14/04/18 al 14/04/18

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

JORNADA DE PORTES OBERTES

T'esperem el proper dissabte 14 d'abril en la trobada per a futurs estudiants. Podràs informar-te de l'oferta acadèmica i visitar les instal·lacions del TecnoCampus.

La Jornada de Portes Obertes comença a les 10h i acaba a les 18h. Si ho desitges, hi pots assistir amb acompanyants.

 

 

Com funciona l'acreditació?

 

En el moment d’inscriure’t a les sessions informatives dels graus, el sistema t'enviarà un email amb el resguard de la inscripciói el detall de les sessions a les quals t'has apuntat, l'aula on s'imparteixen. Mostrant el codi QR de la inscripció, l'entrada al TecnoCampus serà més ràpida.

 

 

 

LES PORTES OBERTES S'ESTRUCTUREN EN:

  • Recepció i benvinguda als assistents.
  • Sessions informatives de cada grau. El coordinador / a de cada titulació presenta el pla d'estudis i els trets característics del grau o la doble titulació, amb la col·laboració d'un estudiant. Les sessions duren una hora aproximadament (horaris i aules a concretar). Consulta tota l'oferta acadèmica dels graus i les dobles titulacions en el següent enllaç.

  • Visites guiades cada mitja hora per les instal·lacions del parc. Cada visita té una durada aproximada d'uns trenta minuts, i la realitzen estudiants i professionals dels tres centres universitaris

 

 

 

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados