Emagister Eventos

Organizado por Fundació Tecnocampus Mataró Maresme i departament d'Afers Exteriors de la Generalitat

Els fons europeus a Catalunya: oportunitats i eines de creixement

  • Fechas:

    Del 19/05/16 al 19/05/16

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Sales Burriac i Laia l'Arquera, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La Generalitat, a través de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, ha posat en funcionament un nou portal, #FonsUECat, dedicat als fons de la UE a Catalunya afersexteriors.gencat.cat/fonsue que pretén donar a conèixer quines són les actuals oportunitats de finançament europees disponibles.

Aquest nou portal reuneix totes les oportunitats de finançament europeu disponibles, alerta de les convocatòries en curs per part de les institucions europees, facilita l’accés a la informació dels Departaments de la Generalitat que intervenen en aquests fons i destaca exemples del que s’ha fet i s’està fent a Catalunya amb finançament europeu.

L’objectiu de la Generalitat de Catalunya és accedir a més finançament europeu, promoure aquesta eina per donar a conèixer les oportunitats de finançament i incentivar la participació catalana en projectes europeus.

Programa:

10:00 h. Benvinguda

10:05 h. Els Fons europeus a Catalunya: oportunitats i eines de creixement. Presentació del nou portal del Govern #FonsUECat

A càrrec de la Sra. Conxita Font, Responsable de la unitat de Fons Europeus de la Secretaria d’Afers i Relacions Institucionals i Exterior i Transparència

11:45 h. Torn de preguntes

12:00 h. Cloenda de l’acte

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados