Emagister Eventos

Organizado por Estudis Ciències de la Salut (UOC)

eHealth Project: de la Idea al Projecte (MU Salut Digital UOC)

 • Fechas:

  Del 26/11/20 al 26/11/20

 • Lugar:

  Webinar Online, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

eHealth Project: de la Idea al Projecte (MU Salut Digital UOC)

 

Al setembre de 2020, els Estudis de Ciències de la Salut de la UOC (ECS) compleixen el seu 10è aniversari: veure vídeo. Durant aquests 10 anys, els ECS s’han consolidat com a Estudis amb titulacions vinculades a les Ciències de la Salut.  Els equips professionals que estem al darrere d’aquests Estudis estem il·lusionats en poder-ho celebrar amb la nostra comunitat d’estudiants, graduats, professorat docent col·laborador, professionals de tutoria i en definitiva amb tota la nostra audiència que està interessada en els programes de salut que desenvolupem, en les recerques que impulsem i impacte social que se’n deriva. Per a commemorar-lo, s’ha dissenyat un ampli programa d’activitats obert a la participació no només dels diferents estaments de la Universitat sinó de tots els col·lectius que puguin estar interessats. Aquesta celebració es realitzarà durant tot l’any acadèmic 2020-21 on tindran cabuda tots els programes formatius dels Estudis així com la recerca que duen a terme els nostres investigadors. 

Per celebrar aquests 10 anys dels Estudis l’àrea de la Salut Digital de la UOC i l'eHealth Center de la UOC organitzen aquesta jornada sota el títol d'eHealth Project: de la Idea al Projecte (veure vídeo) per promoure i potenciar la recerca i la innovació en el camp de la salut digital entre la nostra comunitat d'estudiants i graduats del MU en Salut Digital, buscant el major impacte social, mitjançant la translació dels resultats dels projectes al sistema de salut, i als seus usuaris, i amb aquesta finalitat es convoca un ajut econòmic per a la realització d'un projecte de recerca en l'àmbit de la salut digital. Pot consultar les Bases de la convocatòria d'un ajut econòmic en el marc del Programa d'impuls a la recerca en salut digital de l'eHealth Center de la Universitat Oberta de Catalunya aquí.

Tens una idea? Tens un projecte a mitges? Tens resultats d’un projecte i els vols comunicar? Des dels Estudis de Ciències de la Salut i des de l’eHealth Center de la UOC et volem ajudar!

Des d’ara i fins al 6 de novembre pots gravar el teu vídeo de màxim 5 minuts on ens expliquis de forma atractiva i creativa el teu projecte relacionat amb l'eHealth. Aquest vídeo serà visible per tota la comunitat d’estudiants, graduats i professorat del màster dins d'una aula específica que s'activarà dins el Campus de la UOC, de manera que podran fer preguntes i plantejar dubtes durant més de quatre setmanes. Finalment gràcies als comentaris que hagis rebut podràs repensar la teva proposta. El dia de la jornada tindràs 5 minuts per explicar i defensar la teva idea o projecte. El jurat triarà el millor projecte i la proposta guanyadora comptarà amb un ajut econòmic per tirar-lo endavant, i podrà disposar d’un màxim de 3.000€ per tal de fer-la possible (per més informació sobre cada fase i terminis veure l'apartat "Programa"). 

Les defenses públiques de les propostes es realitzaran en castellà, en format en línia i síncron i a través de la plataforma Blackboard Collaborate.

Important! A continuació trobaràs els horaris del webinar segons el teu lloc de residència:

 

CDMX, Bogotá, Quito i Lima - 9 am 

Barcelona, Madrid - 4 pm CET

Santiago, La Paz, Asunción i Caracas - 10 am

Buenos Aires, Montevideo - 11 am

 

Us hi esperem!

 

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Fases i Terminis: 

 • Del 9 d'octubre i fins a l'11 de novembre (inclòs) es duran a terme els enregistraments dels vídeos per part dels participants (autogravacions)

 • 12-19 nov: visualització dels vídeos i preguntes de l’audiència

 • 20-25 nov: respondre a les preguntes i revisar la idea per part dels participants. 

 • 26 nov: Webinar de presentació dels treballs.

  • Inauguració de la Jornada a càrrec de Ramon Gomis, Director dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC

  • Presentació de la Jornada a càrrec de Carme Carrion Ribas, Directora del Màster en Salut Digital de la UOC i investigadora de l'eHealth Center de la UOC. 

  • Defenses dels projectes per part dels candidats. Les candidates al premi i els seus treballs són els següents: 
    

  1. Marta Gutiérrez Lorenzo i María Peña Hernán: DIABERTETE: App divertida per educar a nens amb Diabetis Mellitus 1.

  2. Ariadna Sales Masnou: Projecte SISME.

  3. Lidia Merino Rubio: L’art d’empoderar-se: projecte d’empoderament a través de l’art a les xarxes socials.

  4. Esther Méndez Arias: App mòbil periquirurgica.

  5. María Graziella Volpi Suárez: Telemonitoreament de l’Adult Major amb Diabetis i Hipertensió Arterial. Revisió bibliogràfica.

  6. María Pilar Suárez Alcázar: Realitat virtual per al tractament de l’ansietat al pacient oncològic - revisió bibliogràfica.

  7. Eva Llarch Pinell: e-TransiciOns. Digitalització del model d’atenció integrada a l’alta hospitalària per a pacients crònics complexes en un centre d’atenció intermèdia.

  8. Mª Creu Salgado Rodriguez i Mariona Vilar Pont: CardioControl APP, una nova estratègia per l’empoderament del pacient amb Insuficiència Cardíaca Crònica.

    
  • Comentaris per part dels membres del Jurat 

   • Membres del jurat: Ramon Gomis, Marta Aymerich, Albert Barberà i Carme Carrion

  • Comunicació de la proposta guanyadora a càrrec d’Albert Barberà Lluis, Director de l’eHealth Center de la UOC

  • Cloenda i projecció vídeo MU Salut digital de la UOC a càrrec de Marta Aymerich Martínez, Vicerectora  de Planificació estratègica i Recerca. 

Les defenses públiques de les propostes es duran a terme en format online, el 26 de novembre de 4 pm a 6 pm CET (horari peninsular) a partir de la plataforma Blackboard Collaborate. 

Es necessari que el públic que vulgui assistir en directe a  la defensa pública s'inscrigui a la sessió a través de l'apartat d'Inscriure-s'hi d'aquest web. I el dia de la sessió es connecti a la plataforma de Blackboard Collaborate a través de l'enllaç que es farà arribar per correu electrònic i que s'anunciarà a través dels comptes a Twitter dels ECS (@UOCesalut) i de l'eHealth Center (@eHealthUOC). 

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados